2777
2789
اهان چ خوبه  از سرعتش راضی هستی ؟

آره خیبی خوبه کلی تو یوتیوبم فیلمارو سریع باز میکنه قطعی هم نداره البته من شنیدم که بستگی به منصقتون داره بعضی جاها ضعیف تره ولی من ازش راضیم

هزينه ات چقد ميشه در ماه؟!؟ كجا بايد سفارش بدم؟!؟ من فن اوا بودم يعني به شكر خوردن راضي مون كردن ديگ ...

برو مخابرات منطقتون. راهنماییت میکنن. هزینش  ام مال من یک ماه در میون روی فیش تلفن میاد. فکنم 30 یا 40 تومنه یک ماه درمیان. 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیبی خوبه کلی تو یوتیوبم فیلمارو سریع باز میکنه قطعی هم نداره البته من شنیدم که بستگی به منصقتون ...

اهان خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم 😍

تو شدی 🌙من👶❤️

باید تو منطقت از همسایه ها بپرسی از کدوم شرکت راضین. منطقه ما پارس آنلاین داغونه هرچند که شرکت خوبیه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد