2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیتزا جان من اطلاعاتم خیلی کمه! واسه مخابرات و دیگه نمیدن درسته ؟  

چرا عزیزم میدن ولی حجمی هست و دیگه نامحدود نیست. یادمه میگفتن بین طرحای مخابرات طرح یاقوت خوبه که 100 تومن اولش میدی بعدش ماهی 10 تومن یا یه همچین مبلغی. ولی اگر مخابرات بگیری نی نی سایت رو باید با فی لتر شکن باز کنی😉

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم برو توی تبادل نظر ی موضوع ک تاپیکت مربوط میشه رو انتخاب کن بعد بزن روی موضوع جدید بعد تاپیک بز ...

ممنون عزیزم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
عزیزم راجع بهش توصیح میدی ؟ هزینه اش  و حجمش ماهانه چجوریه ؟

ماهانه ۲۵ گیگ ۴۰ تومن میاد رو قبض تلفنت با شماره ۲۰۲۰ تماس میگیری یه نفر میاد برات مودمشو میاره نصب میکنه که هزینه مودم و نصبش ۱۳۰ تومن میشه خیلی هم زود میان و کارتو راه میندازن من فردایه روزی که زنگ زدم اومدن برام وصل کردن

سلام عزیزم چرا گریه میکنی؟😍

ببخشید درباره سوالت بی اطلاعم....مزاحم تاپیکت نشم گلم

هیچی،کسی منو دوست نداره

ما شركت مخابرات داشتيم روانيمون كرد

الان خونه پيشگامان گيتي نت هستم كه خيلي راضيم هر كس مياد خونم ميگن نتت چقدر قويه

شركت شاتليم اونم خيلي خوبه 

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
مودم میخوای یا نت ای دی اس ال؟؟؟ من مودم ام dlinkهست اینترنتم مخابرات نامحدود!

هزينه ات چقد ميشه در ماه؟!؟ كجا بايد سفارش بدم؟!؟ من فن اوا بودم يعني به شكر خوردن راضي مون كردن ديگه تمديد نكردم تا تو خونه جديد بگيرم... فن اوا نگيرين افتضاااااااحه... اگه راهنماييم كني ممنونم

ميشه براي حل مشكلم صلوات بفرستين❤️
چرا عزیزم میدن ولی حجمی هست و دیگه نامحدود نیست. یادمه میگفتن بین طراحی مخابرات طرح یاقوت خوبه که 10 ...

ممنون عزیزم  لطف کردی 

پس با نت گوشی بیام بهتر 

فیل تر شکن نه 😥

تو شدی 🌙من👶❤️
2810