2777
2789
خانمی پسر منم خیلی وابسته بود وقتی 15 ماهش بود ازش گرفتم وای تا دو - سه شب توی خواب جیغ میکشید خیلی وابسته شده بود الان دندوناش خراب داره میشه. ازش سریع بگیر دیگه بهش نده پستونک رو فقط باید گریه هاشو تحمل کنی تا یکی دو روز . البته هر بچه ای فرق داره ممکنه راحت ول کنه پستونک رو
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
دختر منم وابسته شدید بود و تا 2 سال می خورد اثلا هم ولش نمی کرد تا اینکه یه همسایه گفت پستونکشو سرشو ببر بزار یه گوشه خدش موقعی که می خوره میاد شکایت میکنه تو هم اهمیت نده دو سه بار بخوره ببینه زبونشو اذیت میکنه ولش میکنه مطمئن باش البته یکم بهونه گیری میکنه باید تحمل کنی از توالت بردن بچه سخت تر هست بس که قر میزنن ولی ارزششو داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خانوما بچه ها رو اذیت می کنین
پستونک های ارتودنسی هیچ ایرادی نداره
خواهر من دندانپزشکه می که پستونکهای قدیمی که بزرگ بودن و بی اساس بودن مشکل ایجاد م یکردن

با روانشناس کودکم مشورت کردم گفتم پسر من بیشتر از مکیدن به حضورش کنارش وابستس گفت خیییییلی خوبه
گفت بچه باید به یه چیزی وابسته بشه خصوصا برای خواب تا ارامش بگیره
که یه بچه به سینه مادر یکی به روپا خوابیدن یکی به عروسک یکی شست می مکه
ولی بهترین حالت پستونکه و نیاز غیر انسانیه
گفت تا 18 ماهگی شیشه رو ازش نگیر و تا 2-2.5 سالگی هم پستونکو نگیر.بذار خود بذاردش کنار