2777
2789
عنوان

کودک زیر دوسال

92 بازدید | 11 پست

سلام ، من یه دختر یک سال و هست ماهه دارم

دست بزن داره و بچه ها حدودا دو سه ساله رو میزنه اما با بچه ها بزرگتر و‌ نوزاد ها کاری نداره و دوسشون داره

امروز چندبار مهر های نماز سنگی رو پرت کرد طرفم و من گفتم نکن

اما وقتی از اتاق رفتیم بیرون دوباره برگشت تو اتاق و‌ متوجه نشدم و پسر خواهرم هم تو اتاق خوابیده بود

یهو صدا گریه پسر خواهرم اومد و وقتی اومد بیرون سرش داشت خون میومد

دخترم مهر رو پرتاب کرده بود سمتش ، البته سر پسر خواهرم خداروشکر زیاد دچار آسیب نشده بود و یه زخم جزیی بود رفتیم بیمارستان گفتن چیزی نیست

اما خیلی نگرانم این رفتار تو بچه بمونه جون چندروز پیش هم رفته بودیم سفال فروشی یدونه در فندوم برداشت تا اومدم ازش بگیرم پرت کرد

البته وقتی بچه ها رو میزنه بعدش میکم ازشون عذرخواهی کن میکنه و بچه هارو بغل و بوس میکنه اما به شدتتتت نگرانم از این بابت و اطرافیانم میگن بزرگتر بشه بهتر میشه

بگما باباش و عمه هاش هم بچگی دست بزن داشتن اما الان خیلی آروم هستن

بچه منم دست بزن داره خیلییییی زیاد دوسال و نیمشه پسره

از اول انقد دعواش کردن و پرخاش کردن بچم بدتر شد عصبی شد وگرنه اینطوری نمیشد اروم باهاش صحبت میکنم گوش میده بعدش بازم کار خودشو میکنه

ظرف پرت میکنه مو میکشه گاز میگیره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم تو یه سنی اینجوری بود ما بهش بی توجهی میکردیم و هر وقت میخواست چیزی بندازه حواسش رو پرت میکردیم تا از سرش افتاد.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

عزیزم.. ویژگی سنش ...

به نظر من بی تفاوت باش... 

وقتی کسی رو میزنه نگو برو بغل کن و بوس کن و....

حساسش نکن... 

میگذره .. 

به روت نیار... هر کیو زد محل نده... بگو بچه س دیگه..

دختر منم امروز یه بچه اندازه خودشو زد چنگ زد صورتشو .. هیچی نگفتم..مامانش گفت چرا میزنه. گفتم بچه ن دیگه.. باز دوبار دیگه ام گفت...محلش ندادم... 

اره واقعا...ناراحت میشما..ولی چیزی به اون بچه و مادرش نمیگم که.. بچه خودمو بغل میکنم و آروم میکنم هم ...

دقیقا میگن باید جداشون کرد ولی آدم برای اون بچه کتک خورده دلش میسوزه از طرفی هم اون بچه شیطون اصلا درکی نداره که اصلا کتک زدن چی هست

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹