2777
2789
عنوان

گچ سماور

163 بازدید | 22 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کف سماورمون گچ داره و چون در نمیاد یا خودش در میاد ته سماور یه چیز سفید ته نشین میشه نمیدونم منظورمو میفهمین یا نه میخواستم بدونم راهکاری دارین گچش کامل در بیاد؟؟؟

اینم بگم اون چیز با شستن سمماور از بین میره ولی چون گچچ داره باز به وجود میاد 

از سیم هایی که مخصوص سماور و کتری هست استفاده کنید بهتر میشه اوضاع

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

منظورتون رسوبه؟

ما سیم ظرفشویی تمیز میندازیم تو سماور رسوبارو به خودش میگیره دیگه سماور رسوب نمیبنده

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر اون چیزشبیه به گچ نیست به خاطر آبه 

یاازآب تصفیه استفاده کن یاآب معدنی. 

اگه دردسترس نبود یه تکه ابر بشور که بوی پلاستیک نده بنداز داخل سماور وهفته ای یه بارتعویض کن کل گچ روبه خودش میکیره چیه چایی شفاف بهت میده

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
از سیم هایی که مخصوص سماور و کتری هست استفاده کنید بهتر میشه اوضاع

سلام عزیزم اخه میخوام گچش کامل در بیاد شستنش از نظر من سخته چون دستگیره و یه جاش تو شستن به سینک ممیخوره 

آهکهباید تند تند سماور رو بشوری تا جرم نبندهمیگن یه سیم ظرفشویی نو بندازی توش جرم نمیبندهسیم رو چندب ...

سلام عزیزم شستنش سخته واقعا پدرم در میاد خوب گچش واسه چیه اخه 

به خاطر اون چیزشبیه به گچ نیست به خاطر آبه یاازآب تصفیه استفاده کن یاآب معدنی. اگه دردسترس نبود یه ت ...

سلام عزیزم من سماورو با اب شیر پر میکنم سماورمون شبیه همین عکسی هست که برات گذاشتم البته یه جاهاش با عکس فرق داره 

سلام عزیز بخاطر رسوبات توی آب این گچ تولید میشه 

انصافاً سخته شستن سماور ولی سماور خیلی خوبه منم استفاده میکنم موقع مهمونیام 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
منظورتون رسوبه؟ما سیم ظرفشویی تمیز میندازیم تو سماور رسوبارو به خودش میگیره دیگه سماور رسوب نمیبنده

سلام عزیزم نه منظورم گچ کف سماوره تو نت بزنی میاره برات 

سلام عزیزم من سماورو با اب شیر پر میکنم سماورمون شبیه همین عکسی هست که برات گذاشتم البته یه جاهاش با ...

یاابریاسیم ظرفشویی بنداز داخلش 

درش نیابزاربمونه که آهک سماور وبگیره

سلام عزیز بخاطر رسوبات توی آب این گچ تولید میشه انصافاً سخته شستن سماور ولی سماور خیلی خوبه منم استف ...

سلام عزیزم مادر خودمم میگه از ابه ولی به نظرم گچش در بیاد اون چیز سفید نمیاد

سلام عزیزم من سماورو با اب شیر پر میکنم سماورمون شبیه همین عکسی هست که برات گذاشتم البته یه جاهاش با ...

منم قبلااین مشکل رو داشتم الان ازآب تصفیه استفاده میکنم آبش زلال شده هیچ آهکی نداره لازم نیست زود به زود هم بشوری

یاابریاسیم ظرفشویی بنداز داخلش درش نیابزاربمونه که آهک سماور وبگیره

همینججوری نمیتونم بندازم باید مامانم بزاره اونم فکر نکنم بزاره شاید بگه آب سماور بو میگیره

سلام عزیزم مادر خودمم میگه از ابه ولی به نظرم گچش در بیاد اون چیز سفید نمیاد

فرقی نداره کل گچش روهم بکنی بازمیاازآبه