2777
2789
عنوان

از بین بردن ساک حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 30 پست
نمیدونم چ حکمتیه‌ ک باید یسریا منتظر معجزه باشن ی سریا ام اصلا شرایط نگهداری ندارن ایشالا خدا بهتون ...

عزیزدلم انشاالله تصمیمی که گرفتی خیر باشه برات؛ممنونم از دعای خیرت❤️

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
ماهمممم🥺🥺🥺

الهی که بحق حضرت عباس دامنت زودتر سبز بشه عزیزم🥲❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اگر دکتر گفته تا۸ هفته صبر کن که اگر جنین نبود کورتاژ میشی فکر کنم علت سقط چی بوده اگر دوست داری ...

کورتاژ شنیدم خیلی خطرناکه 

شما تاحالا شنیدی کسی انجام بده ؟ ب چصورت بوده ؟؟ 

مجدد با سایتوتک دفع نمیشه؟

من دارم جدا میشم نمیتونم نگهش دارم

قربونت برم مرسی مهربونم دعات خیلی به دلم نشست اشکم درومد امیدوارم خدا این دعایی که در حقم کردی رو بش ...

فداتشم عزیزم شرمنده ببخشید من قضاوت تون کردم فکر کردم چون دیر جواب دادید دعام رو دوست نداشتید فردا براتون ب نیت پنج تن ۵ تا ایت الکرسی میخونم اگه لایق باشم فردا میخام برم مسجد حتما دعاتون میکنم فقطیادتون نره نینی دار شدی حتما تگم کنااااا مامانِ مهربون

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
کورتاژ شنیدم خیلی خطرناکه شما تاحالا شنیدی کسی انجام بده ؟ ب چصورت بوده ؟؟ مجدد با سایتوتک دفع نمیشه ...

اطلاعی ندارم فقط شنیدم اگر بقایا مونده باشه کورتاژ میکنن ظاهرا دردهم نداره چون بیهوشی داره

فداتشم عزیزم شرمنده ببخشید من قضاوت تون کردم فکر کردم چون دیر جواب دادید دعام رو دوست نداشتید فردا ب ...

عزیزدلم عذر میخوام دیر جواب دادم ببخشید؛ همزمان خودم تاپیک زده بودم و داشتم جواب دوستانی که نظر داده بودن رو میدادم🥲❤️شما خیلی خیلی مهربون و خوش قلب هستین که اینقدر به من محبت دارین و برام دعای خیر دارید واقعا زبونم قاصره از توضیح دادن حس خوبی که از شما و پیامتون گرفتم فقط اینو بدونید واقعا دلم لرزید چون حس کردم که با تموم وجود برام خیر خواستین که الهی به حق حضرت زهرا به حق حضرت عباس صدبرابر خیر و خوشی به زندگی خودتون برگرده…چقدر عالی انشاالله که عباداتتون قبول باشه حتما منو یاد کنید مطمئنم که بخاطر قلب مهربون و نیت خیرتون حتما به حاجتم میرسم فقط نمیدونم چجوری محبتتون رو جبران کنم براتون ۱۰۰تا صلوات میفرستم انشاالله که شما هم به خواستتون برسین؛چشششم حتمااا رو چشمم بخدا اولین نفر شمارو تگ میکنم و خبر خوش میدم بهتون😍💖🥹🫶🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزدلم عذر میخوام دیر جواب دادم ببخشید؛ همزمان خودم تاپیک زده بودم و داشتم جواب دوستانی که نظر داده ...

عزیزم ی جوری تعریف کردی ب خدا خجالت زدم کردی قربونت بشم چقد مهربونی اخه شرمندم کردی انشالله تاپثک نینی دار شدنت

بابت صلوات ها خیلی ممنونم ازت مامان ماه انشالله که خدا بهترین هارو بیاره تو زندگیت و همین ماه ی نینی کوچولوی تپلی

عزیزم ی جوری تعریف کردی ب خدا خجالت زدم کردی قربونت بشم چقد مهربونی اخه شرمندم کردی انشالله تاپثک نی ...

ای جانم عزیزم این چه حرفیه نگید اینجوری

من حقیقت رو گفتم حس خوب گرفتم ازتون

فدای شما بشم ممنونم 

انشاالله بزودی با توکل به خدا و دعاهای شما😍❤️💖

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم عزیزم این چه حرفیه نگید اینجوری من حقیقت رو گفتم حس خوب گرفتم ازتونفدای شما بشم ممنونم انشاا ...

انشالله عزیزم منم حس خوبی ازتون گرفتم کاش از ورژن شما هزاران تا تو این دنیا بود😍

ولی الان قلبش میزنه چطور دلت میاد؟

قلب ۸ هفته تشکیل میشه ایشون ۵ هفته سفط کرده فقط بقایا مونده باید کورتاژ بشه خارج کنن

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱