2777
2789
عنوان

سندروم قبل قاعدگی

75 بازدید | 8 پست

سلام من چند ماهه اقدامم از بعد سقطم هر ماه از روز تخمک گذاری تا پریودی درد سینه و تکرر ادرار داشتم اما این ماه که ۶ روز مونده به موعودم درد سینه خیلی خفیف دارم سوالم اینه که سندروم قبل قاعدگی خود به خود رفع میشه ؟

کسی تا حالا تجربه داشته ؟

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 

رفع نمیشه اما حالت هاش عوض میشه مثلا من هر ۵ یا ۶ ماه مدل دردام عوض میشه الان ۳ ماهه ۴ روز قبل پری پوست صورتم آکنه میزنع میفهمم پری نزدیکه و زانوم درد میگیره 

قبلا یه جور دیگ بودم شما شاید بارداری

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفع نمیشه اما حالت هاش عوض میشه مثلا من هر ۵ یا ۶ ماه مدل دردام عوض میشه الان ۳ ماهه ۴ روز قبل پری پ ...

البته که من اون علائم هایی که شما میگید رو هم دارم ولی از اول دارم جدیدا اضافه نشده اتفاقا دیشب تا صبح پادرد داشتم🙃

وای خدا از دهنتون بشنوه انشالله 

البته که من اون علائم هایی که شما میگید رو هم دارم ولی از اول دارم جدیدا اضافه نشده اتفاقا دیشب تا ص ...

چندماهه اقدامی؟

من ۶ ماهه اقدامم باردار نشدم فردا نوبت دکتر دارم برم ببینم باید چیکار کنم انتظار برام سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
چندماهه اقدامی؟من ۶ ماهه اقدامم باردار نشدم فردا نوبت دکتر دارم برم ببینم باید چیکار کنم انتظار برام ...

من از سال پیش تیر ماه اقدام میکردم که دی باردار شدم اونم تو پنج هفته و خورده‌ای سقط شد بعد اون دوماه دکترم گفت پیشگیری کن الانم دو سه ماهه که فعلا نتیجه نگرفتم البته کلومفین میخورم دو ماهه ولی ماه پیش نشد این ماهم نمیدونم قراره چی یبشه

چندماهه اقدامی؟من ۶ ماهه اقدامم باردار نشدم فردا نوبت دکتر دارم برم ببینم باید چیکار کنم انتظار برام ...

انشالله خدا بزودی یه نی نی خوشگل بزاره تو دلت😍

من از سال پیش تیر ماه اقدام میکردم که دی باردار شدم اونم تو پنج هفته و خورده‌ای سقط شد بعد اون دوماه ...

ان شالله خیلی زود نی نیتو سالم بغل میگیری عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40