2777
2789
عنوان

واقعا اگر کسی تجربه زردی نوزاد داره ممنون میشم راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 68 پست
بله برای پسر من ۲۲ بود درجه زردیش و اینکه خیلی میگفتن بالاست

من دخترمو بزرگتر بود، بخاطر اسهال بستری کرده بودم.

یه خانم دخترش ۹ ساله بود، کلا فلج ذهنی و جسمی بود.

میگفت تو نوزادی اینقدر زردیش بالا بوده، بعد مادر این و مادرشوهره بجای دکتر بردن افتادن دعوا و دکتر بازی درآوردن و هزارتا بازی دیگه.

میگه بچم جلو خودم تشنج کرد هی میلرزید، و بقول معروف میگه غش کرد، چشماش سفیدشد.

میگه به شوهرم گفتم خاک برسرمون بردار برسونیم بیمارستان ول کن این دیوونه ها رو.

ولی چه فایده بچه ۹ ساله رو با این آغوشی ها اینور اونور میبرد.

به خدا بعد ۷ سال یادش میوفتم دلم کباب میشه

دستگاه آوردیم خونه وبهش داروی بیلی نایسر دادیم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بعد قطع مرذن علایم زردی میره؟

دو سه روز که بگذره کاملآ بر طرف میشه

فقط تو این دو سه روز اصلا شیر مادر نده

پسرم دوماه زردی داشت آخرش فقط این جوری جواب گرفتم 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
عزیزه دلم نوزاد من ده روزست. بهش ترنجبین میدم. زردیش از ۱۷ رسیده ۹ان شاالله عاقبت بخیر باشه

ممنون گلم. ان شاءالله همه بچه ها عاقبت بخیر بشن. 

منم ترنجبین میدم. دستور دقیقش رو میدونید؟ مثلا وقد بریزم توچقد آب و چقدر بهش بدم چند بار

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

چیزای گیاهی و حجامت و اینا و بنداز دور

زود به زود باید ازمایش بده 

بعد نشون دکتر بدی 

ممکنه بیاد پایین بعد یهو برع بالا

شیر خودت رو بهش نده 

دکتر معمولا میگه شیر نان بدید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

نوزادم هشت روزه ست.

فقط و فقط حجامت پشت گوش ...به ثانیه نمی‌کشه رنگش خوب میشه

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
دو سه روز که بگذره کاملآ بر طرف میشهفقط تو این دو سه روز اصلا شیر مادر ندهپسرم دوماه زردی داشت آخرش ...

من شیر خشک کرفتم. برم شیشه هم بگیرم . سه روز چیزی نیست. الان ۴،۵ روزه زردی داره. 

من خاکشیر و‌هندونه میخوردم. درکنار شیر خودم شیرخشکم میدادم، شیرخشک قاتل زردیه.‌ دکتر گفت دمای خونه باید زیر ۲۴ باشه. لباس یچه رم کامل درآورده بودم و فقط با پوشک بود. چون گرما زردی و بالا میبره.  بالاسرشم مهتابی گذاشته بودم. یه قطره هم دکتر داده بود که اسمش یادم رفته. اونم دادم، یه هفته ای زردیش تموم شد خداروشکر. ۱۲ بود زردیش

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

فقط و فقط حجامت پشت گوش ...به ثانیه نمی‌کشه رنگش خوب میشه

راستش خودم تو خونه انجام دادم. حس میکنم تغییر کرد رنگش. ولی کامل برطرف نشد. سفسدی چشماش زرد

من خاکشیر و‌هندونه میخوردم. درکنار شیر خودم شیرخشکم میدادم، شیرخشک قاتل زردیه.‌ دکتر گفت دمای خونه ب ...

ممنون گلم

چیزای گیاهی و حجامت و اینا و بنداز دورزود به زود باید ازمایش بده بعد نشون دکتر بدی ممکنه بیاد پایین ...

ممنون گلم

ممنون گلم. ان شاءالله همه بچه ها عاقبت بخیر بشن. منم ترنجبین میدم. دستور دقیقش رو میدونید؟ مثلا وقد ...

اونجا ماما موقع زایمانم گفت اگه زردی داشت اینکارو بکن

اندازه ی یک نخود ترنجبین یا شیرخشت بریز تو ی قاشق غذا خوردی (از لحاظ غلظت)

حالا نصف استکان حدود سه تا نخود بریز تو آب گرم بذار حل بشه. هر سری خواستی شیر بدی بخوره یک قطره چکان کامل بده بخوره. بچه اسهال میشه همون اسهال باعث میشه زردی از بدنش در بیاد

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸