2777
2789
عنوان

کیا چندتا سقط داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 23 پست
من بیشتر برا این اومدم که ببینم مشکل شما شبیه من بوده یا نه چون من شوهرم مشکل مورفولوژی و Dfi داره و ...

نه شوهرم اسپرمش اوکی بود عزیزم.مشکل بعضیا که سقط متوالی تو ماههای پایین دارن همگی مال سیستم ایمنی خود زن هست.من مشکلم اینجور بود که تا جنین تشکیل میشد بدنم حمله میکرد بهش و فکر میکرد مثلا تقسیم سلولی که داره انجام میشه جنین نیست بلکه یه سرطانی چیزیه برا همین بهش حمله میکرد و رشدشو متوقف میکرد .به این حالت میگن سیستم ایمنی حساس.امیدوارم بقیه هم بخونن فقط رو شما ریپلای زدم که بخونن.حالا اینا آزمایشای مخصوص و داروهای مخصوص داره که این اتفاق نیوفته .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شوهرم اسپرمش اوکی بود عزیزم.مشکل بعضیا که سقط متوالی تو ماههای پایین دارن همگی مال سیستم ایمنی خو ...

ممنون از توضیحاتت گلم خداروشکر که فهمیدین و نتیجه گرفتین😊

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
کرمان

کرمان رو نمیدونم ولی میتونی بزنی اینترنت بهترین دکتر ایمونولوژیست کرمان مثلا ببین کیه و برو پیشش نوبت بگیر.بگو که یه دوستام مشکل منو داشته رفته همین دکتر و ازمایشات cd و کراس مچ داده .بگو تا بنویسه برات.حالا ازمایشاتش ایناس که به کنار.ولی با چنتا داروی ساده از دوماه  قبل از اقدام یا آی پی اف تا اخر ۹ماه میتونی راحت زایمان کنی.داروهایی که برا من داد پردنیزولون ۵روزی یکی از دوماه قبل اقدام تاااااا هفته ۳۸بارداری.بعد از اقدام هم دو هفته بعدش شروع به زدن هپارین کردم روزی ۲تا.تا ۳ماه اول هم فولیک اسید۵.

ممنون از توضیحاتت گلم خداروشکر که فهمیدین و نتیجه گرفتین😊

خواهش میکنم.شوهرت اگه مشکل اسپرم داره بره حتما سونو و اگه مشکل واریکوسل داره حتما عمل کنه البته بگم شوهر من قبل اقدام کلا این عمل رو کرده بود

خواهش میکنم.شوهرت اگه مشکل اسپرم داره بره حتما سونو و اگه مشکل واریکوسل داره حتما عمل کنه البته بگم ...

نه واریکوسل نداره مرکز ناباروری میریم چند تا دکتر متخصص تاحالا معاینش کردن دوبارم سونو داده و در ظاهر همه چی نرمال

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...