2777
2789
عنوان

کیا چندتا سقط داشتن

527 بازدید | 23 پست

کیا چنتا سقط داشتن دلیلشم متوقف شدن رشد جنین توی ماههای اول بوده؟

اگه مشکلت اینه بیا راهنماییت کنم چون خودم ۷سال پیش این مشکلو داشتمو دنبال درمان رفتم و نتیجه گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سقط شانسیه ممکنه بعدیت اوکی باشه .منظورم با اینا بود که چنتا سقط متوالی داشتن

اها اره الان خداروشکر باردارم دوباره دکترم گفت یه سقط مشکلی نیس

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
تاحالا رفتی دکتر ایمنولوژیست و همراه با اون آی وی اف کنی؟

نه.  الان ما رو فرستادن ازمایش ژنتیک 

به لحاظ روحی و روانی توانش نداشتم برم دوباره دنبال کاراش و حقیقتا به لحاظ مالی خوب بودیم اما الان یکم دستمون خالی شده دوتا ای وی اف پشت هم خداییش یکم سخته و هزینش زیاده

من یه سقط چهارهفته داشتم یه مرده زایی 32هفته

چه دکتری رفتی عزیزم

ازمایش ایمنی انعقادی و ژنتیکم دادی؟ 

از هزینهاشون خبرنداری؟ 

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
چنتا سقط خانم چرا همتون میگید یک سقط.خب اولین سقط رو کسی پیگیری نمیکنه ممکنه بعدیت اوکی باشه بدونه ه ...

من بیشتر برا این اومدم که ببینم مشکل شما شبیه من بوده یا نه چون من شوهرم مشکل مورفولوژی و Dfi داره و احتمالا سقط بخاطر اون بوده

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...