2777
2789

ما یه همسایه داریم مستاجرمونه .. 

مردخونه شرکت کار میکنه و نصف ماه و سرکاره نصفشو خونه اس 

خانومش  اضافه وزن بالا داره و رژیم های سخت میگیره دوتا بچه داره ۴سال و ۷ سال  واسشون اصلا غذا نمیپزه و مدام میفرسته خونه همسایه ها و ما  میان دستشون و میزارن رو زنگ بر نمیدارن تا درو بازنکنیم  بعدم باکمال پرویی میان میگن چی دارین مابخوریم و فوق العاده پرخووور 

یا صبخ ساعت ۹ میان میگن یه نیمرو درست کن واسه ما 

از صب میفرسته بچه هارو توکوچه  در و مینده تا اخرشب ایناهم ازاین خونه به اون خونه میچرخن 

زنگ تمام خونه هارو میزنن 

تا چندتا کوچه بالاتر و پابین تر اصلا نمیاد بگه این بچه ها کجان چیکارمیکنن  بعدساعت ۱۲شب ب بعدخودش میاد یکی کی زنگ خونه هامونو میزنه میگه بچه هام خونه شما نیستن؟ 

همسایه ها بهش اعتراض میکنن اصلاااا اهمیت نمیده 

تازه مهمونم واسش میاد بچه های مهموناشم میفرسته خونه های ما 

بهش گفتیم ک دنبال خونه باشه  اما اصلاااا جدی نگرفته 

بابامم دلش میسوزه واسه بچه هاش  همش بهشون غذا میده میگه گناه دارن و در و روشون باز میکنه 

من خواستم جدی باهاش برخورد کنم خانوادم نمیزارن 

تازه تحت نظر دکتره ک بچه سومش دختر بشه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂 چقدر حرص درار

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خداشفاش بده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

انگار شما مستاجر اونایید 

در کل باید باهاشون جدی صحبت کنید اون بچه ها الان دوران طلایی تربیتشونه دارید ظلم میکنید بهشون فکر نکنید با دادن غذا لطف میکنید دارید از یه مثلا فقیر گدا درست میکنید اونم از نوع پر رو

یا خدا  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
انگار شما مستاجر اونایید در کل باید باهاشون جدی صحبت کنید اون بچه ها الان دوران طلایی تربیتشونه داری ...

فقیر  ؟ باباشون شرکت نفتیه

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

وقتی همسرش اومد بهش اطلاع بدید

خخخخ اون ک میاد دوتایی ازصب میخوابن تادشب ایناروهم میفرستن این خونه اون خونه

2810