2777
2789
عنوان

انیشتین شدن درآمد داره یاادیسون؟

232 بازدید | 19 پست

حس میکنم مخ هستم 🙂

ودارم حیف میشم

دنبال تخصصی خفن هستم

که هرکسی نتونه کسب کنه

حتی از پزشکی بالاتر

شغل پزشکی مثلا جراحی مغزدانش بالایی میخواد وکاربردی هم هست ودرآمد بالایی هم داره

یا مکانیکی ماشینهای مدل بالا کارفنی هست و درآمد بالا.....

برنامه نویسی  

فیزیک کوانتوم

ولی من از زیست خوشم نمیاد

از کارفنی هم حالم بهم میخوره

برنامه نویسی زیادعلمی تحقیقاتی نیست

فیزیک کوانتوم هم که تءوریه وشاید به درآمد نرسه

تمایلاتم بیشترحالت  تءوریک وتحقیقاتی در حوزه ریاضی وفیزیک هست که فکرنمیکنم درآمدزاباشن

ابتکاروخلاقیتم هم خوبه

چه دانشی پیشنهاد میدین🤔🤔🤔🤔🤔؟؟؟؟

ضمناهوش مصنوعی هم نتونه جامو بگیره

ساقی م 

نمونه کارم 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دوستانه توصیه می کنم به یک روانپزشک مراجعه کنید. با این وضعیت روحی، حتی اگه استعدادی خوبی هم در زمینه ای دارید، به هدر میره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ماری کوری باش 

یا مریم میرزا خانی

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

اینا فوش خورش بالاست 

هیتلر شو

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
2810