2777
2789

خانوما من دندون عقل پایینم رو کشیدم. حالا بماند که چقدر اذیت شدم و پشیمون شدم که کشیدم. حالا شنیدم دندون عقل روبه روش یعنی بالا رو حتی اگه سالمم باشه باید حتما بکشم وگرنه رشد بیشتر میکنه 

آیا درسته!؟؟؟ وای که مردم و زنده شدم نمیخوام دیگه بکشم 

یه چیزی بگم😂

من دوتا دندون عقل پایینمو جراحی کردم و کشیدم چندماه طول کشید تا جاشون خوب شه

بعدش که خوب شدن دیدم دندون عقل بالام دراومده درحالی که قبلا نداشتم

اون پایینی ها نهفته بودن جراحی کردم بالایی رو رفتم نشون دادم گفت دراومده اگه بخوای بکشی جراحی نمیخواد منم نرفتم بکشم ولش کردم همبنجوری

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

رشد نمیکنه ولی دکتر به من گفت اون دیگه کارایی نداره بهتره بکشی 

دندون بالا کشیدنش اصلا اذیت نداشت حتی یه مسکن هم نخوردم خیلی راحت بودولی پایینی روکشیدم آمپول مسکن زدم از دردمیخواستم سرمو بکوبم تو دیوار

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی بگم😂من دوتا دندون عقل پایینمو جراحی کردم و کشیدم چندماه طول کشید تا جاشون خوب شهبعدش که خوب ...

میدونی چرا در اومده 

پس احتمالا چون پایینی ها رو کشیدی اونا در اومدن. اگه نمی‌کشیدی در نمیومدن 

پس احتمالا اینی هم که من شنیدم درسته 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا چرا اینقدر طول کشیده تا خوب بشن 

اصلا چرا کشیدی 

رشد نمیکنه ولی دکتر به من گفت اون دیگه کارایی نداره بهتره بکشی دندون بالا کشیدنش اصلا اذیت نداشت حتی ...

من الان سه روز داره میگذره ولی نابودم 

نمیدونم چیکار کنم دبگه برم اونو بکشم یا نه 😭😭

تازه جراحی فک کنم بخواد برا همین میترسم 

من الان سه روز داره میگذره ولی نابودم نمیدونم چیکار کنم دبگه برم اونو بکشم یا نه 😭😭تازه جراحی فک ک ...

فعلا بیخیال حالا بذار خوب شی بعد درموردش تصمیم بگیر

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
میدونی چرا در اومده پس احتمالا چون پایینی ها رو کشیدی اونا در اومدن. اگه نمی‌کشیدی در نمیومدن پس احت ...

نمیدونم به این چیزی که شما میگی ربط داره واقعا یا نه

ولی قبلش نداشتم...

دندون عقلهای پایینی من نهفته بودن یعنی درنیومده بودن و همیشه لثه ام موقع غذا خوردن درد میکرد و ورم میکرد

عکس گرفتم گفت دندون عقل نهفته داری و بزرگن و فکت جا نداره در بیان باید بکشی

دیگه جراحی کردم چون دندونم خیلی بزرگ بود خیلی اذیت شدم و بخیه هم خورد دیر جاش خوب شد چون گود بود جای دندون طول کشید پر شه

تا چند وقت هم همممه دندونام درد میکردن گفت چون فشار پشتشون بوده الان برداشته شده درد گرفتن

صورتمم یکهفته ورم داشت...

خلاصه دهنم سرویس شد...

تازه با هم هم نکشید یکیشو کشیدم اون یکیو دوماه بعد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نمیدونم به این چیزی که شما میگی ربط داره واقعا یا نهولی قبلش نداشتم...دندون عقلهای پایینی من نهفته ب ...

واااااااااااااییییییییی 

منم اتفاقا همه دندونای اون سمتم که کشیدم درد گرفته 

پس شاید بخاطر همینه 

واااااااااااااییییییییی منم اتفاقا همه دندونای اون سمتم که کشیدم درد گرفته پس شاید بخاطر همینه

آره چون معمولا دندونهای عقل به بقیه دندونها فشار میارن بعد که بکشی درد میگیرن جاشون باز میشه