2777
2789

اره خب کم میشه البته با نذر کردن و کشته مرده جنس مخالف بودن کاملا مخالفم 

ولی تو یه دید بی طرف و منطقی آدم به جنس مخالفش نیاز داره

هم مرد هم زن 

اصلا به برقراری ارتباط با جنس مخالف تمایل داره و لذت میبره ازش

خیلی چیزا رو تجربه نمیکنی تنها میمونی 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

ازدواج خوب خیلی خوبه ولی فرهنگ و باور غلط ماست که خوشبختی رو فقط در ازدواج میبینه 

ولی خب واقعا نمیدونم شخصی که دوست داره مجرد باشه و اینطوری احساس رضایت کامل داره مثلا در ۵۰ سالگی هم همین رضایت رو داره؟احساس خلا نمیکنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا خودشون کیس پیدامیکنن میرن حالا شد یا نشد میرن بعدی

دخترا باید منتظر باشن خاستگاری شه ازشون

واسه همینه موقعیتای دخترا یکم محدودترمیشه 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بخاطر فرهنگ جامعه است.فشار بیشتری ب دخترا هست واسه ازدواج تا پسرا.درصورتی ک این فشارها درست نیس

اون ها هم بدبختی خودشونو دارن . چرا می خواهید نشون بدید ازدواج کردن و نذر کردن برای یه ازدواج خوب بد هست اش

عزیزم یکی با احساس میکنه با درس خوندن به ارامش  میرسه  یکی با مجردی زندگی کردن یکی با ازدواج کردن ویه بچه از جنس خودش داشتن مثل اینکه یه نفر رنگ قرمز بیشتر دوست داره یه نفر آبی ...سلیقه ها متفاوته چون طرز تفکر، جامعه  خانواده  وخیلی چیزای دیگه رو سلیقه ادم تاثیر میزاره

زندگی خودشونه میخان نذر کنن نکنن هرکاری کنن به ما چه

ما که از شرایط بقیع خبر نداریم

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

پسر و خانواده پسر هم نذر و دعا میکنن

البته به علاوه زحمت ها و تلاش های زیاد

برای پیدا کردن همسر مناسب

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
فقر فرهنگی شاغل نمیشن دنبال شوهر زایدنن

نه شوهرمهمه نه زاییدن امیدوارم قسمت هرکس دوست نداره نشه وتوی شغل وپول غرق بشه🤭🤭🤭🤭

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خوب اگر اینقدر بد هست اش طلاق بگیر . طلاق برای این وقت ها هست دیگه

هه طلاق اسمش راحته گلم وقتی بیفتی توراهش دهن سرویسی و ب دلایلی ..........‌‌

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
والا ما ک ازدواج کردیم ب همه میگیم ازدواج نکنین از مجردی لذت ببرین حالا بعضیا دنبال ازدواجن و نذر می ...

برای اینکه از مجردی لذت ببری هم باید یه بابایی پولدار داشته باشی وگرنه باید از صبح تا شب مثل سگ کار کنی بعدشم سخته و کوفته میوفتی گوشه‌ خونه دوباره فرداش روز از نو روزی از نو 

ما که کار کردیم عشق و حالی چیزی ندیدیم اصلا وقتی نمی‌مونه

حالو یا کسایی که پدر پولدار دارن میکنن یا شوهر پولدار

هه طلاق اسمش راحته گلم وقتی بیفتی توراهش دهن سرویسی و ب دلایلی ..........‌‌

آفرین البته من اینو جدی نگفتم . ببین شکی نیست ازدواج که خوب باشه مورد پسند خیلی هاست . چه اشکال داره برای یه انسان از خدا طلب کمک خواست . مردها هم نذر می کنند . 

برای اینکه از مجردی لذت ببری هم باید یه بابایی پولدار داشته باشی وگرنه باید از صبح تا شب مثل سگ کار ...

اره درکت میکنم منم بخاطر نامادریم از ۱۶سالگی رفتم سرکار تاازدواج کنم ازدواجم کردم گفتم سگ این زندگی رو نمیدم خونه بابام و نامادریم قریون خدابرم ک ازبچگی شانس بامایارنبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آفرین البته من اینو جدی نگفتم . ببین شکی نیست ازدواج که خوب باشه مورد پسند خیلی هاست . چه اشکال داره ...

اره واقعا حرفتون درسته امیدوارم همه ب ارزوهاشون برسن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی ها نگاهشون به ازدواج جالب نیست ، یا میگن بعضی ها شاغل نمیشن ، دنبال شوهر و زاییدن هستن ! و از این مدل حرف ها. 

به نظر من نوع تفکر و دیدگاه ماست که خیلی مهمه ، از دید من ازدواج یعنی دختر و پسری که با هم همراه و همسفر میشن و در طول زندگی برای رشد و پیشرفت خودشون و زندگیشون تلاش میکنن و ... 

و این اتفاقا خیلی زیباست. 

حالا کسی هم بر اساس اعتقاد و باوری که داره ، دوست داره نذر کنه تا خدا یه همسر مناسب نصیبش کنه و خوشبخت بشن و این اصلا چیز بدی نیست و پسرها هم ممکنه بنا به اعتقادشون نذر انجام بدن ، همونطور که برای سایر خواسته ها ممکنه نذر انجام بشه.