2777
2789

بستگی داره گل خواستگاری خوب از دو به بالاس دیگه شیرینی ام که اگه از این شیشه ای خامه ایا بگیره یه تومن شاید یکمم بیشتر

باز نامزدی ام بستگی داره به مهمونا که چه رسمایی دارید اینم کم کم ده میلیون میشه 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه دختر يا پسر ؟؟

واسه دختر هزينه ي پذيرايي و نامزدي شايد تا ٥٠-٦٠ ت هم برسه 

" شيريني - ميوه - شام - سالن - ارايشگاه - لباس برا عروس و خانواده - كيف و كفش و عكاسي ، گل ارائي "  

خواستگاري هم شيريني و ميوه و حالا اگر بخوايد چيزي هم بخريد واسه تكميل پذيرايي مثل سيني خوب ، فنجان خوب هزينه اش جداست 

واسه پسر رو نميدونم 

واسه دختر هزينه ي پذيرايي و نامزدي شايد تا ٥٠-٦٠ ت هم برسه " شيريني - ميوه - شام - سالن - ارايشگاه - ...

تازه من حلقه رو حساب نكردم - 

حلقه هم قيمتش جداست 

واقعا با اين قيمت ها اگر تهران باشيد بين ٦٠ تا ٨٠ ت هزينه ميشه