2777
2789
عنوان

ماماناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 56 پست
الان فقط شبها ، عصری یا راه میبرم یا روی پام مبخوابونم

عزیزم ببخشید یسوال

دخترم  سه شب با تمام بیقراریش بدون شیر میخوبونم تا دوسه صبح بیدارع گفنم عادتش بهدخواب باشیر ازبین بره راختتره میشه

ولی هصر ها موقع خواب شیرمبدم

ژول روز هم شیر مبدم اینکه ازشب سزوع کردم اشتباه کارم بنظرت؟؟؟؟خل شدم دگ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید یسوالدخترم سه شب با تمام بیقراریش بدون شیر میخوبونم تا دوسه صبح بیدارع گفنم عادتش بهدخ ...

عزیزم من برای بچه هام کلا اول شیر روز رو قطع کردم ، شب هم کم کم قطع کردم . 

اگرم مثل منی که بچه ت شیشه نمیگیره کارت سخت تر هست . بچه های من هیچکدوم شیشه نگرفتن. 

سخته ولی اینم می‌گذره مثل همه چیزای سختی که گذشت 

عزیزم من برای بچه هام کلا اول شیر روز رو قطع کردم ، شب هم کم کم قطع کردم . اگرم مثل منی که بچه ت شیش ...

سلام اره شیشیه نمیگیره خیلی بدقلق و عادت کرده بذشیر موقع خواب وعصر

لطفاااا تجربت بکو اگه بچه هات مثل بچه من بودن

چکارکنم جایگزین شیر چکارکنم و...همه بگو

من باید که بگیرم هوا سردع و اینکه الان شب قطع کنم نمیشه؟بچه من تاصبح شیرمیخوره و۲۲ماهش

عزیزم من برای بچه هام کلا اول شیر روز رو قطع کردم ، شب هم کم کم قطع کردم . اگرم مثل منی که بچه ت شیش ...

خیلی داغونم برا یچم  هم ناراحتم شیرشب وضر و من نتونستم کاری کنم...

نمی‌دونم چرا یکی از کاربران میگن زوده ، کلا دو ماه دیگه میتونی شیر بدی ، از همین الان شروع کن ، استا ...

اینی ک گفتی چهارساعت راهش بردی برای شب یاخواب عصر

بعد عصرعا می خوابوندیش؟؟؟یا نه خوابش بهم خورد و بعدش چی درست شد خواب عصر وشبش؟

نمی‌دونم چرا یکی از کاربران میگن زوده ، کلا دو ماه دیگه میتونی شیر بدی ، از همین الان شروع کن ، استا ...

شب ها چهارساعت راه میبرردی مخابید ؟؟؟پس تاصبح بیداربود

عصر هاچی بازن میخوابید باوحود شیر نخوردن؟؟؟

بعد شیرکرفتن خواب عصر و شبش درست سد یا دیگه عصرها نخابید 

اینی ک گفتی چهارساعت راهش بردی برای شب یاخواب عصربعد عصرعا می خوابوندیش؟؟؟یا نه خوابش بهم خورد و بعد ...

برای خواب شب عزیزم چهار ساعت راه می‌بردم تا کنار بیاد و بخوابه . 

آره عصرها چرت میزد حالا یا روی پا بود یا همون بغلم راه می‌بردم.

آره عزیزم تا صبح بیدار بودیم هر دو . تا دو سه هفته همین آش بود و همین کاسه 

نمیشه عصر بچه نخوابه. فکر کن ده صبح بچه دو ساله بیدار بشه  نمیشه که تا ده شب بیدار باشه یکسره. عصبی میشه. 

من همین الانش هم هر دو تا بچه هام اگر صبح نه و ده بلند بشن حتما عصر ها یه نیم  ساعتی میخوابونمشون که بدقلق نشن

اما یه موقع ساعت دوازده ظهر بلند بشن دیگه اصراری برای خواب عصر ندار

برای خواب شب عزیزم چهار ساعت راه می‌بردم تا کنار بیاد و بخوابه . آره عصرها چرت میزد حالا یا روی پا ب ...

دخترمن ساعت ۱۲پاشع دیگع تا شب نمیخوابه مگه باشیر خودم

ممنون عزیزم

خیلی حرص دندوناش میخورم زرد شدع

بازم ممنون

دخترمن ساعت ۱۲پاشع دیگع تا شب نمیخوابه مگه باشیر خودمممنون عزیزمخیلی حرص دندوناش میخورم زرد شدعبازم ...

عزیزم دختر منم از وقتی از شیر گرفتمش دیگ بعد ظهرا نخوابید 

اگرم میخابید باز شب دیر میخوابید یا بعد بیدار شدن بد خلق میشد

خودمم همین بوذم هستم اصلا بعد ظهر نمیخوابم

دختر رو پا هم اصلا نمیخوابید 

شبا با راه بردن قصه گفتن و اینا میخوابوندمش و چند شب اول ک شیر نمیخورد سخت بود بهونه میکرفت دیر میخوابید

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
عزیزم دختر منم از وقتی از شیر گرفتمش دیگ بعد ظهرا نخوابید اگرم میخابید باز شب دیر میخوابید یا بعد بی ...

دخترمن بعدددوهفته عصرا باشیر میخوابع ولی شب عا دک شیر نمیدم ولی نه روپا نه راه بردن نه غصه حواب نمیده روش

فقط نمک میزنم نوک‌سینه بدش میاد جواب داده شب ها دهن نزنه ولی بدون شیر تا دونیم سه بیدارع نمیدونم کی میخواد خوابش درست شه خبلی بدع دیر مبخوابع....باید انقد واسم خسته شه سرش بزاره رو بالشت بخوابع