2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹ سالشه نه یه برادر ۵ ساله ام داره

خب این دیکه عامیانه بگم انقدر لی لی به لالاش کذاشتین که انتظاراتش‌‌تو‌این‌سن‌بالا رفته

باید باش حرف بزنه و خرید دستگاه و‌اسباب بازی های جدید رو مستلزم یع شرط بزارید بزاش . مثلا نمره بیاز یا قلان کارو بکن تا بگیریم . اکه انتظازات بچه ها تو سن کم رو زیاد فراهم کنید در بزرگسالی به جونتون میوفته و این اول برای خودش بده

حتما حتما با یه مشاور صحبت کنید

عزیزم پسر منم لکنت داشت حدود وقتی که سه سالش بود.. هیچ جا هم نبردم الان کلاس دوم میخواد بده.. مثل ب ...

عزیزم خداروشکر اخه لکنتش شدید بود یانه؟بعد چقدر طول کشید که خوب شد؟

پسر خالم لکنت داشت سه سال هیچ گفتار درمانی و هیچی درستش نکرد در آخر فهمیدن به خاطر استرس و روان و اع ...

اخه عزیزم پسر خالتون چند سالش بود؟پسر من از دوسال و یازده ماهگی شروع شد،حالا خودمون حدس میرنیم که ترسید از یع عروسک

اعتماد بنفس اش ببر بالا ازش تو جمع تعریف کن به خودش بگو حتی بذار بره بالا

خیلی روزای سختی رو میگذرونم خیلی خیلی خیلی شیطونی میکنه باباش گاهی اوقات سرش دادمیزنه اما واقعا حق داره

موقع استرس لکنت می گیره ؟ پسر من هم تو خونه داشت هم بیرون گفتار درمانی بردم اما اگه بخاطر استرس باشه ...

نمیدونم یهو دوسال و ده یازده ماهگی اینجور شد خیلی کم بود حس کردیم مال برنامه کودک بود اما خب اصلا فکر نمیکردیم اینجورباشه بعد رفتیم جایی یه عروسک جنی دید کلا قفل کرد،دیگه کلا خوب نشد 

عزیزمی ممنونم،رنگ انگشتی روفرش اینا نمیمونه؟

بزنه رو فرش میمونه دیگه باید تمیز کنی

من موقع بازی ی پارچه ای زیر پامون پهن میکردم

بچم لکنت داشت خداروشکر خوب شد فقط میخواد حوصله داشته باشی و باهاش کنار بیای 

2810