2777
2789
عنوان

اسم بچه

146 بازدید | 21 پست

سلام بچه‌ها

من همیشه نی نی سایت رو دنبال میکنم منتهی  خواننده بودم الان میخواستم تاپیک بزنم بالاخره اکانت رو ساختم😁

من ازدواج کردم و خب فعلا بچه‌ای نداریم ( قصد داریم داشته باشیم)

تو خانواده ما رسم نیست اما اگر کسی خودش دوست داشته باشه می‌تونه اسم بچه رو اسم یکی از اعضای خانواده مثل پدرشوهر یا پدر و مادر خودش بذاره ؛ 

حالا من یه جاری فضول و عقده ای دارم خودش اسم بچه ش رو چیزی که دوست داشته گذاشته که اصلا هم توی جامعه محبوب نیست و ۲۴ ساعت دارن بهش میگن 

هی میاد پیش من میشینه میگه یه وقت اسم پدرشوهر رو نذاریا 

پاچه خواری کردی و خودشیرینی و در حق بچه ظلم کردی یه جوریه که میخواد برای زندگیم تعیین تکلیف کنه و احساس میکنم دائم استرس اینو داره 

من اصلا آدم فضولی نیستم حتی اسم و جنسیت بچه رو هم نپرسیدم تا وقتی خودشون گفتن

برخورد درست تو این موقعیت چیه؟

باید چی بگه آدم که هم حالت توهین نداشته باشه و هم اینقدر نره روی اعصاب آدم ؟ 

بعد الان اسم بچه اون از الان اصلا محبوب نیست از کجا معلوم بچه پس فردا اون اسم جدید و قرطی رو دوست داشته باشه ؟ 

خودم عاشق اسم قدیمی ام برام سواله در حق بچه ظلم میشه اگر اسم ، اسم زشتی نباشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره چی باشه

اسمای قدیمی بسیار زیبا داریم

اسمای قدیمی هم داریم که اعتناد به نفس بچه رو همه جا میگیره

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
منم عاشق اسمای قدیمی ام و حتما از این اسما رو بچم میزارم.. وسم زیبا همیشه زیباست وقتی بهش ظلم میشه ک ...

آره دقیقا گیتی جون ،

منم نظرم همینه

اسمی که معنی‌ش نیکو باشه چه اشکال داره قدیمی باشه ؟ 

یه جوری میگن بچه رو مسخره میکنن اصلا متوجه نمیشم اگر یکی اینقدر بیشعوره که اسم یکی رو مسخره کنه قطعا چیز های دیگه رو هم به تمسخر میگیره

آره دقیقا گیتی جون ،منم نظرم همینهاسمی که معنی‌ش نیکو باشه چه اشکال داره قدیمی باشه ؟ یه جوری میگن ب ...

حداقل مثال بزن منظورت دقیقا چیاست

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
آره دقیقا گیتی جون ،منم نظرم همینهاسمی که معنی‌ش نیکو باشه چه اشکال داره قدیمی باشه ؟ یه جوری میگن ب ...

حرف مردم عامه رو گوش نده اینا فقط دنبال الگوبرداری ان و اصالت سرشون نمیشه

کار خودتو بکن

آتیشِ‌تون می‌خوابه با بوی نم!
حرف مردم عامه رو گوش نده اینا فقط دنبال الگوبرداری ان و اصالت سرشون نمیشهکار خودتو بکن

اره واقعاً من برام مهم نیست ولی یه جوری میگفت بچه بعدا خجالت میکشه گفتم شاید واقعاً ظلم میشه در حق بچه .

مثلا ثریا خیلی به نظرم باکلاسه .

یه نظر سنجی بزار ببین اکثریت نظرشون چیه

اگر نظرشون منفی بود و گفتن قدیمیه، نزار

چون واقعا بچه ها سر اسم تو مدرسه و جامعه اذیت و مسخره میشن گناه دارن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇