2777
2789
عنوان

عاشق پسری شدم ک نمیخادم انگار..

181 بازدید | 11 پست

بچه ها ی پسری هست خیلییی دوسش دارممم یعنییی حاضرم هپههه کار کنم واسش ک کردم:) جونمو هم بخاد بهش میدمم 

ولی دست دست میکنههه بخاطر اینکه ی زمانی بهش ابراز علاقه کردم و خانوادم دخالت کردن و ابروریزی کردن و کلا کارای بچگانم باعث شد ک فک کنه خیلیی بچم و بهش ثابت نکردم دوسش دارم:/ 

واقعاااا دلم میخاد برم سمتش دوبارع 

خیلییی دلمم گرفتهههههه 

نمیدونممم منو میخاد منووو 

فقط دوست داره بگه دوس ندارمت اونم مثلا جلو بقیه ولی میدونمم واقعا داره 

جلوو بقیه خودشو مغرور میکنه ولی واقعی نه ممیاد کنارم اینجوری نیست اصلا تنها باشیمممم سلعت ها میشینه نگام میکنه ولی این کارام مانعش میشههه 

من بااایدددد بهش برسممم چون کک جز اون با کسی دیگ ای نمیتونم:// 

۱۷ سالمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سبکی اگه دوباره بری نزدیکش نمیخوادت بفهم بیشتر از این عاشقش نشو خواهشن،فقط میتونم همین نصیحت رو ...

ارهه شااید تنها کاری ک میتونممم بکنم اینک بیش از این نشم❤️

۱۷🙂🙂 

زوده زوده والا زوده بعد میفهمی که زود بوده 

الان گوشت بدهکار نیست و کار خودتو هم می‌کنی 

ولی اگر اتفاقی بیفته تو این سن که امیدوارم تجربه نکنی شکستی رو .... عوارضش تا سالهاااااای سال باهات میمونه 

عمرتو جوونیتو زندگیتو ایندتو اهدافتو شخصیتتو 

همههههه چیزو تحت تاثیر می‌ذاره 

کاش میدونستم من این چیزا رو .... کاش می‌فهمیدم 🍂

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
۱۷🙂🙂 زوده زوده والا زوده بعد میفهمی که زود بوده الان گوشت بدهکار نیست و کار خودتو هم می‌کنی ولی اگ ...

قوروبنت خیلی وقته ک رو همه چیم تاثیرشو گذاشته نگم بهتره.. ولی جز اونم با هیچی حالم خوب نمیشع

قوروبنت خیلی وقته ک رو همه چیم تاثیرشو گذاشته نگم بهتره.. ولی جز اونم با هیچی حالم خوب نمیشع

امیدوارم قسمتتون خوشبختی با هم باشه پس 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...