2777
2789

میتونم بهش بدم تازه دوسه روزه دارم بهش فرنی میدم ولی میگن نباید غذای کودک تکراری باشه 

یه سیب زمینی کوچولو رو آب‌پز کردم میخام با یکم کره قاطیش کنم یکمم از شیر خشکش بریزم توش؟ 

چون فرنی شوهم با آب درست میکردم آخر سر یه قاشق شیرخشک هم می‌ریختم 

وزن بچم کمه وشیر خشکی هم هست از طرفی خودمم ۱۱ هفته باردارم میخام بچم یکم جون بگیره غذای کمکی رو میخام شروع کنم 

چیا بهش بدم 

و بگین چطوری درست کنم غذاشو

اینستا یه پیج دارم که آموزش غدای کودک میزاره میگه میتونین بهش گوشت و مرغ و سوپ بدین

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

معده درد میگیره بچه سیب زمینی سنگینه

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر زاده ی منم ۶ ماهشه ولی سیب زمینی نمیخوره سیب یا موز رو خوب له کن بهش بده بخوره البته تحقیق کن ...

موز و سیب سیر کننده ان؟

یا برای وزن دهی ؟

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
معده درد میگیره بچه سیب زمینی سنگینه

یعنی یکمم پوره بهش ندم 

یعنی یکمم پوره بهش ندم

نمیدونم اما میدونم سنگینه برای بچه 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
میتونی سیب زمینی بپزی یکم بعش اب قلم خونگی اضافه کنی حریره بادام بدی فرنی با میکس سیب یا هویج و بادا ...

میخام غذاهایی که برای وزن دهی بچه خوبه بهش بدم 

پوره میوه هم میتونم بدم؟

مثلن پوره هویج؟

والا بچه من ۶ ماهشه دکتر گفت اول حریره بادام تا ۱۴ روز بعد ۱۴ روزم سوپ.اونم روزی یه قاشق که کم کم اضافه میشه بهش

سیب زمینی نمیدونم .بچه من ب فرنی هم نرسیده هنوز شاید.ولی از دکتر باااید بپرسی

من به پسرم از پنج ماهگی با مشورت دکترش غذای کمکی دادم ۶ ماهگی ام پوره سیب زمینی دادم  بستگی داره کی غذای کمکی و شروع کرده باشی 

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
من به پسرم از پنج ماهگی با مشورت دکترش غذای کمکی دادم ۶ ماهگی ام پوره سیب زمینی دادم بستگی داره کی ...

دکتر اولش چه غذاهایی رو گفت میتونی بدی 

میشه کامل درمورد طرز تهیه شونم بگی

من به پسرم از پنج ماهگی با مشورت دکترش غذای کمکی دادم ۶ ماهگی ام پوره سیب زمینی دادم بستگی داره کی ...

سوپش رو چطوری درست میکردی چیا میریختیم توش میشه یه طرز تهیه بدی