2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترجیحا مجرد بگیدنه متاهل

سلام خوبی 

شما متخصص پوست هستید روی بدنم لکه میفته نمیدونم حساسیت از چیه ؟ چی بزنم پاک بشن عکس بزارم ؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

23سالمه

درآمد خوب دارم و ۴ساله مستقلم 

ماشین دارم

پس اندازه نزدیک ۴۰۰میل

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
رسمی بودی بازم کنکور میدادی؟ من معلمم ولی دلم میخواد کنکور بدم بنظرت اشتباه نمیکنم

من کنکور میدادم آره. چون این رشتم درهرصورت شغل براش هست. 

اما ته دلم حسرت میخورم میگم ظرفیت و استعداد من بیشتر از ایناس، حق من بیشتر از اینه از زندگی. اگه هم نشد عیب نداره فداسرم. یکی دوسال سختی کشیدم فقط.چیزی نشده. 

البته من تصمیم کنکور رو بعد از ۷ماه شک و تردید گرفتم. ینی هیجانی نیس.

شما هم اگه میدونید این فکرا رو دارید امتحانش کنید، مخصوصا این که معلمی وقت آزاد زیاد داره. 

اما تصمیمتون هیجانی نباشه خوب همه چیو بسنجید

من کنکور میدادم آره. چون این رشتم درهرصورت شغل براش هست. اما ته دلم حسرت میخورم میگم ظرفیت و استعداد ...

نظام قدیمی؟ 

میتونم بهت درخواست دوستی بدم 

در مورد کنکور بعدا ی کوچولو کمکم کنی البته هر وقت خودت زمان داشتی که چه کتابی بگیرم و ... ی چیزایی از آیت قبیل 

لطفا جای خدا نباشید. 
چجور هم معلم هم روانشناس؟

اسی اینم عکس اون حساسیته ک افتاده رو بدنم وقتی حموم میام بیرون ی کم کمرنگ تره اما بعدش دوباره پرنگ میشه 

راستی یشه بگید این کرم ضد افتاب ضد لک ها خوبه بزنم ؟ دوس دارم پوستم سفیده سفید باش صورتم میزنه ب بوری آخه 

نظام قدیمی؟ میتونم بهت درخواست دوستی بدم در مورد کنکور بعدا ی کوچولو کمکم کنی البته هر وقت خودت زمان ...

اره .

آره گلم حتما ،هنوز کتابام ب دستم نرسیده حوصله خوندن از رو کتاب درسی تنها رو هم ندارم😁 وقتم آزاده برا همین

سلام خوبی شما متخصص پوست هستید روی بدنم لکه میفته نمیدونم حساسیت از چیه ؟ چی بزنم پاک بشن عکس بزارم ...

سلام چه لکه ای؟ باید از نزدیک معاینه بشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اسی اینم عکس اون حساسیته ک افتاده رو بدنم وقتی حموم میام بیرون ی کم کمرنگ تره اما بعدش دوباره پرنگ م ...

عزیزم از روی عکس واقعا نمیشه تشخیص داد چون باید از نزدیک مایعنه بشه لمس بشه حجمش وسعتش عمقش همه اینا مهمه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
عزیزم از روی عکس واقعا نمیشه تشخیص داد چون باید از نزدیک مایعنه بشه لمس بشه حجمش وسعتش عمقش همه اینا ...

ای بابا 

مرسی 

خب حداقل میشه در مورد کرم ضد افتاب ضد لک برام بگی دوس دارم صورتم سفیده سفید باشه البته ی کم هم کک مک داره ن زیاد