2777
2789

چند هفته مصرف کردید ؟

چند تا ؟ 

کامل دفع شد؟ 

امروز فهمیدم باردارم احتمال زیاد باید سقط کنم..

دوتا بچه دارم و دیگه بچه نمیخوایم 

خودم دلم هست نگهش دارم ولی پدرش مخالفه سه تا بچه‌س 

کسایی که مصرف کردن میشه بیاین راهنملیی کنین ؟

خیلی ناراحتم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

چه مادر بی رحمی هستی اینهمه مردم بچه میارن خدا هم روزیشونو میده خدا روزی تو دوتا بچه هاتو داده روزی بچه هم میده حتما قسمت بوده که باردار بشی و تو اینجورییی از دستش میدی بچه بیچاره چه گناهی کرده 😵😵😵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه مادر بی رحمی هستی اینهمه مردم بچه میارن خدا هم روزیشونو میده خدا روزی تو دوتا بچه هاتو داده روزی ...

عزیز من قضاوت نکن ازتون نخواستم قضاوت کنید 

مادر بی رحمی هم نیستم اما بچه دار شدن تصمیم دو طرفه من میخوام نگه دارن پدرش دیگه بچه نمیخواد 

بحث روزی هم نیست شرایط مالی خوبی داریم 

شما هم جایی که کمکی از دستت برنمیاد نظر نده زخم زبون نزن 

کسی که میخواد پاره جونش رو سقط کنه خودش به اندازه کافی درد و عذاب داره ..

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

سلام

Homo_academius

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عزیز من قضاوت نکن ازتون نخواستم قضاوت کنید مادر بی رحمی هم نیستم اما بچه دار شدن تصمیم دو طرفه من می ...

راضیش کن که سقط نکنه بچه شیرینی زندگیه شاید قسمت بود 

روش جلوگیریت چی بود؟؟کاش خدا یه خدا خواسته تو دامن من بزاره منم سومی دوست دارم شوهرم میگه نه

راضیش کن که سقط نکنه بچه شیرینی زندگیه شاید قسمت بود روش جلوگیریت چی بود؟؟کاش خدا یه خدا خواسته تو د ...

اتفاقا دها کن نذاره شما دوست داری همسرت نمیخواد آخر با حرفش مجبور بشی سقط کنی خوبه؟

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

سلام شبخوش لطف میکنید این تاپیک رو پاک کنید محتواش خصوصی هست

عزیز من قضاوت نکن ازتون نخواستم قضاوت کنید مادر بی رحمی هم نیستم اما بچه دار شدن تصمیم دو طرفه من می ...

امیدوارم بعداز اینکه سقط کردی خدا دوتا بچه اتو‌برات نگه داره و با بچه هات امتحانت نکنه!!!

امیدوارم!

امیدوارم بعداز اینکه سقط کردی خدا دوتا بچه اتو‌برات نگه داره و با بچه هات امتحانت نکنه!!!امیدوارم!

شما چه آدم پیگیری هستی گشتی گشتی تاپیکامم پیدا کردی 

تو اون تاپیک جوابتو ندادم البته قفل کرد استارتر دور برتون داشته 

به شما اصلا و ابدا ربطی نداره سرتون تو کار خودتون باشه  

از یه مادر دلسوز تر نیستین برای بچه‌ش 

نظرتون رو هم برای خودتون نگه دارید در رابطه با من و بچه های من چون« به شما مربوط نمیشه» ..!!