2777
2789
ولی از من میشنوی جدی صحیت کن درباره اش چون اینجوری منم فهمیدم میخواد کاری کنه طبیعی بیاری

بیخود کرده😅😅 من نمیتونم . فعلا که ما هیچ راجع ب اقدامم حرفی نزدیم .انقد اوضاع مالی داغونه ک 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کدوم شهری؟

اصفهان

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

تازه اینا یه ور قضیس اگه پول بابت سزارین اختیاری بدن میگن کل سیسمونی و باید خونواده خودت(دختر بده🤦� ...

دختر هم بگه بچه رو از خونه بابام نیاوردم اونوقت که رفتی زیر لحاف گرم باید فکر خرجشو میکردی😂😂

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من استان خراسانمفک میکردم فقط اینجا برا سزارین انقد سخت میگیرن

ن عزیزم قانونش کشوریه

الان زنگ بزنی بیمازستان خصوصی بگی هژینه سزارین اختیازی چنده میگن بله؟سزارین اختیاری چیه ما اصلا نداریم فقط طبیعی

حتی حرفشم ممنوعه

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

ن عزیزم قانونش کشوریهالان زنگ بزنی بیمازستان خصوصی بگی هژینه سزارین اختیازی چنده میگن بله؟سزارین اخت ...

نه بابا

تو تهران اوکیه، بعضی پزشکا حتی بدون زیرمیزی انجام میدن

تا دو سال قبل بیمه تکمیلی هم مطمئنم که پولش رو میداد، الان دیگه نمیدونم میده یا نه

نه باباتو تهران اوکیه، بعضی پزشکا حتی بدون زیرمیزی انجام میدنتا دو سال قبل بیمه تکمیلی هم مطمئنم که ...

محاله بده