باقلواااااااااخوشمزه مدیر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4391 عنوان کسی هست شوهرش زیر بار بیمارستان خصوصی و سزارین اختیاری نره؟داشتم فک میکردم دخترا باید | مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 82 پست ی پولی همجمع کنن بزارن کنار برا بیمارستان و زایمانشون فک کنم ۲۰ تومن بشه ؟البته اونا ک طبیعی نمیخوان _الو مامان جونم سلام خوبی؟ _سلام مادر خوبم. _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم) 1403/04/01 | 03:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نياز١٤٠١ عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3437 جدیدا قانون فرق کرده من دو ماه پبش از دکترم پرسیدم گفت دومی رو میشه طبیعی بیاری پس دوباره باید پروند ... اهامن چون فاصله بین زایمان هام کم بود نمیشد طبیعی زایمان کنم
ooooosaman عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5480 ولی از من میشنوی جدی صحیت کن درباره اش چون اینجوری منم فهمیدم میخواد کاری کنه طبیعی بیاری بیخود کرده😅😅 من نمیتونم . فعلا که ما هیچ راجع ب اقدامم حرفی نزدیم .انقد اوضاع مالی داغونه ک ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
باقلواااااااااخوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4391 شما کدوم شهری؟ اصفهان _الو مامان جونم سلام خوبی؟ _سلام مادر خوبم. _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)
نياز١٤٠١ عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3437 اصفهان من استان خراسانمفک میکردم فقط اینجا برا سزارین انقد سخت میگیرن
متولد١٣٩٩ عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 16133 تازه اینا یه ور قضیس اگه پول بابت سزارین اختیاری بدن میگن کل سیسمونی و باید خونواده خودت(دختر بده🤦� ... دختر هم بگه بچه رو از خونه بابام نیاوردم اونوقت که رفتی زیر لحاف گرم باید فکر خرجشو میکردی😂😂 هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
باقلواااااااااخوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4391 من استان خراسانمفک میکردم فقط اینجا برا سزارین انقد سخت میگیرن ن عزیزم قانونش کشوریهالان زنگ بزنی بیمازستان خصوصی بگی هژینه سزارین اختیازی چنده میگن بله؟سزارین اختیاری چیه ما اصلا نداریم فقط طبیعیحتی حرفشم ممنوعه _الو مامان جونم سلام خوبی؟ _سلام مادر خوبم. _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)
نياز١٤٠١ عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3437 ن عزیزم قانونش کشوریهالان زنگ بزنی بیمازستان خصوصی بگی هژینه سزارین اختیازی چنده میگن بله؟سزارین اخت ... نه باباتو تهران اوکیه، بعضی پزشکا حتی بدون زیرمیزی انجام میدنتا دو سال قبل بیمه تکمیلی هم مطمئنم که پولش رو میداد، الان دیگه نمیدونم میده یا نه
باقلواااااااااخوشمزه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4391 نه باباتو تهران اوکیه، بعضی پزشکا حتی بدون زیرمیزی انجام میدنتا دو سال قبل بیمه تکمیلی هم مطمئنم که ... محاله بده _الو مامان جونم سلام خوبی؟ _سلام مادر خوبم. _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)