دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم سوال کن فقط من میدونم سختگیری زیادی دارن مثلا اگر ادعا کنی بیماری بیمارستان ازت مدارک و پرون ...
دوست ندارم طبیعی رو .یبار تو نامزدی با شوهرم حرف زدیم گفت طبیعی خوبه فلان.بعد آخرش گفت شوخی میکنم طبیعی ظلمه و اینا
اما بارها شده مثلا ب شوخی یه چیزایی گفته ک ب طبیعی ربط داشته .حالا زشته اینجا بگم .یا مثلا یه بیمارستان دولتی شهرمون هست زایشگاه در اصل .چند بار از کنارش رد شدنی گفته میخوای اینجا بچه مون دنیا بیاری. کلا الان میدونم نظرش رو طبیعیه اما اصلا جدی حرف نزدیم درباره ش تا حالا
ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
والا من قانونش رو نمیدونمفقط میدونم وقتی اولی رو سزارین بشی برای سزارین های بعدی سخت نمیگیرنبرای من ...
جدیدا قانون فرق کرده من دو ماه پبش از دکترم پرسیدم گفت دومی رو میشه طبیعی بیاری پس دوباره باید پرونده سازی کنیم و البته شیرینی من رو جدا از دستمزدم باید بدی…اینجور که فکرشو کردم میشه همون پول سزارین اختیاری بیمارستان خصوصی
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️