2777
2789
خوب از دکتر مغز و اعصابم نامه ببرم چی ‌.ک تایید کنه دیسک دارم .

نمیدونم سوال کن فقط من میدونم سختگیری زیادی دارن مثلا اگر ادعا کنی بیماری بیمارستان ازت مدارک و پرونده میخواد😅

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

منم همینطورالبته برا من سزارین اختیاری نیستبیمارستان گفت میشه ۲۶ تومن، ۱۰ تومنشو خودتون باید بدین ال ...

عزیزم چطور انتخابی نیستی؟

۱۰ تومن کلا دستمزد دکتر و بیکارستان رو هم؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان شرایط اینطوره بیمارستان دولتی ک فقط طبیعی بیمارستان خصوصی فقط میتونی سزارین انتخابی ک صد تا دنگ ...

مسخره بازی بقران

یعنی جامعه ای که نوع زاییدنتو بهت تحمیل میکنن باید….😑

مسخره بازی بقرانیعنی جامعه ای که نوع زاییدنتو بهت تحمیل میکنن باید….😑

باید مثلا نامه بگیزی ک‌مشکل اعصاب و روان داری بعد دکتر گفت دیگه میره تو پروندت هر جا کد ملیتو بزنن میگن طرف خله😀

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

سزارین سومهاره همش با همالبته با اتاق خصوصیگفت فقط ۴ تومش ‌برا اتاق خصوصیه

الان من برای دومی سزارینم میشه اختیاری یا نه ؟

نمیدونم سوال کن فقط من میدونم سختگیری زیادی دارن مثلا اگر ادعا کنی بیماری بیمارستان ازت مدارک و پرون ...

دوست ندارم طبیعی رو .یبار تو نامزدی با شوهرم حرف زدیم گفت طبیعی خوبه فلان.بعد آخرش گفت شوخی میکنم طبیعی ظلمه و اینا 

اما بارها شده مثلا ب شوخی یه چیزایی گفته ک ب طبیعی ربط داشته .حالا زشته اینجا بگم .یا مثلا یه بیمارستان دولتی شهرمون هست زایشگاه در اصل .چند بار از کنارش رد شدنی گفته میخوای اینجا بچه مون دنیا بیاری. کلا الان میدونم نظرش رو طبیعیه اما اصلا جدی حرف نزدیم درباره ش تا حالا

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
دوست ندارم طبیعی رو .یبار تو نامزدی با شوهرم حرف زدیم گفت طبیعی خوبه فلان.بعد آخرش گفت شوخی میکنم طب ...

خب بپرس از بیمارستان خصوصی شهرتون سزارین چنده هزینش

مثلا ۲۵ تومن

ببین پولشو داره یا نع

الان من برای دومی سزارینم میشه اختیاری یا نه ؟

والا من قانونش رو نمیدونم

فقط میدونم وقتی اولی رو سزارین بشی برای سزارین های بعدی سخت نمیگیرن

برای من اولی سزارین اورژانسی بود که بیمه داد

دومی هم به خاطر اینکه اولی سزارین بود، سزارین شدم که‌ بازم بیمه داد

دوست ندارم طبیعی رو .یبار تو نامزدی با شوهرم حرف زدیم گفت طبیعی خوبه فلان.بعد آخرش گفت شوخی میکنم طب ...

ولی از من میشنوی جدی صحیت کن درباره اش چون اینجوری منم فهمیدم میخواد کاری کنه طبیعی بیاری 

والا من قانونش رو نمیدونمفقط میدونم وقتی اولی رو سزارین بشی برای سزارین های بعدی سخت نمیگیرنبرای من ...

جدیدا قانون فرق کرده من دو ماه پبش از دکترم پرسیدم گفت دومی رو میشه طبیعی بیاری پس دوباره باید پرونده سازی کنیم و البته شیرینی من رو جدا از دستمزدم باید بدی…اینجور که فکرشو کردم میشه همون پول سزارین اختیاری بیمارستان خصوصی 

خب بپرس از بیمارستان خصوصی شهرتون سزارین چنده هزینشمثلا ۲۵ تومنببین پولشو داره یا نع

شوهرم که نداره حقوقش کمه .من حتی الان میخوام اقدامم کنم پول ندارم واس ازمایشام . بخاطر همون اقدام نمیکنیم . اما یه وقتم ناخواسته بشه مجبورم طلاهامو بفروشم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ولی از من میشنوی جدی صحیت کن درباره اش چون اینجوری منم فهمیدم میخواد کاری کنه طبیعی بیاری

تازه اینا یه ور قضیس اگه پول بابت سزارین اختیاری بدن میگن کل سیسمونی و باید خونواده خودت(دختر 

بده🤦🏻‍♀️😀

جدیدا قانون فرق کرده من دو ماه پبش از دکترم پرسیدم گفت دومی رو میشه طبیعی بیاری پس دوباره باید پروند ...

وای مطمئنی؟منم شنیدم خدا لعنتشون کنه