2777
2789
والا می‌خوان ولی مادراشون نمیزارن میگن ما چطور زاییدیم هیچی نشد عروسم هیچیش نمیشه خصوصی نتونستی بری ...

دقیقا الان مادر شوهرم ب جاریام گیر داده حتما باید طبیعی بیارین!!چرا پسرام پول مفت بدن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال زایمان کردم‌شد۲۳ میلیون

سال ۹۷ دو‌میلیون شد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
شوهر دوستم پولداره و نداد، گفت مگه مامانم چجوری زاییده توام همونجوری بزا ، کلی بخیه خورد و الان کلی ...

من بودم میگفتم خب بگو مامانت الانم واست بزاد من در توانم نیست!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

شوهر من البته من باردار نشدم هنوز ولی هر وقت حرف بیمارستان و زایمان میشه میگم خصوصی برم میگه دولتی ب ...

فرقش ۳۰ میلیون ب بالاس طبیعی رایگانه🙂🤦🏻‍♀️

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

شوهر من البته من باردار نشدم هنوز ولی هر وقت حرف بیمارستان و زایمان میشه میگم خصوصی برم میگه دولتی ب ...

ای بابا ، من الان ماه اول بارداریمم ، شوهرم کلی از اینور اونور پرسیده ببینه بیمارستان خوب کدومه ، دور اطرافمم ندیدم اینجوری باشن ، زن داداشمم بارداره داداشمم مث شوهرم بهترین بیمارستان و انتخاب کرده

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
پارسال زایمان کردم‌شد۲۳ میلیونسال ۹۷ دو‌میلیون شد

وایی گرون شد میگم زایمان دوم سزارین هم هیچ پولی بیمه نمیدع؟

فرقش ۳۰ میلیون ب بالاس طبیعی رایگانه🙂🤦🏻‍♀️

اره گلم میدونم من از چی شانس آوردم که از این مسئله بیارم😃حتی خدا اینارو میشنوه بچه هم نمیده بهم البته دلگیر نیستم چون میدونم نمی تونم خوشبختش کنم

همسرم گفت هرچي دكتر ميگه 

سر قبليم 

گفتم من طاقت ندارم 

رفته بود پي جو شده بود و اپيدورال زايمان كردم 

سر اين خودمم رغبتم به طبيعيه كه شده سزارين 

باز ميگه تو كار دكتر دخالت نكن حتي ورزشم برا چرخيدنش نكن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اگر یکبار سزارین شدی دیگه نمیتونی طبیعی بیاری باید بازم سزارین بشی

تو رو خدا راسته؟خدا کنه اخه من اولی سزارین بودم شنیدم دومی هم بعد دو سال میگن باید طبیعی؟مطمئنی؟

بیمارستان خصوصی طبیعی رایگان نیستااا ۴ ۵ میلیون از سزارین ارزونتره

كاش متوجه شن 

مسئله مالي نيست صرفا 

و تجويز پزشكه 

حالا دارو بنويسه همونو ميخورن سر عمل انگار بيشتر ميفهمن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚