2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته شوهرم زر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 34 پست

ولش کنا بیزار باش ناز مرد جماعتو بکشی من هیچ وقت ناز شوهرمو نمیکشم چون ذاتشو میشناسم اوایل چند باری رفتم نازشو کشیدم دقیقا همینطوری برخورد میکرد حالا اگه یک هفته هم قهر باشیم من اصلا سمتش نمیرم 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه نرو سمتش و نازش رو نکششما هم آدمی ممکنه لحظه ای قافل شی حادثه بوده شده بچه اس بزرگ‌ میشه شوهرت ...

انقده ازاین دسته مردابدم میاد عقده هاشونو

سرخانمشون خالی میکنن

فقط بی محلی جواب میده تا ی چندروز کلانادیده بگیرش حرصش درمیاد

تا چند روز حوصله قهر ندارم ما روزی بیس بار دعوام میکنیم سر چیزای الکی اگه قراره سر هر کودوم چند روز قهر باشیم دیگه هیییچ

چشون شده مردا

واقعا نمیدونم 

زندگی من ک یهویی خراب شد

🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ..
نمیتونم بدجوری نیاز دارم یکی دلمو بدست بیاره و آرومم کنه سر بچه خیلی ناراحتم بخدا دلم میخواد بزنم زی ...

عزیزم قبول کن توام ادم هستی درسته مادری ولی توام خطا میکنی یادت میره حواست پرت میشه بچه ات زخمی میشه بابت بچه هم حرص نخور تو چون شوهرت بهت حس ناکافی بودن میده اینجوری شدی . فک میکنی مادر خوبی هم نیستی

2810