2777
2789
عنوان

قطع نشدن اسهال بچه دو ساله( مامانا بیاید تو رو خدا)

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 18 پست

قند رو کارامل کن بعد نعنا  یا پونه خشک و آب جوش بریز بزار چند دقیقه با حرارت کم بعد صاف کن بده بخوره     از داروخانه پلانتاژل بگیر بهش بده    برنج رو بزار بجوشه صاف کن آب برنجو بدون نمک بزار غلیظ بشه بهش بده بخوره  بهش شیرینی نده  اصلا بهش آب یا آبمیوه نده به جاش چای خیلی کمرنگ بده   نوشابه سیاه بهش بده     شیر چند روزی کمتر بهش بده غذای کم چرب بده    میوه بهش نده   خرما و گردو بهش بده  

پسر بزرگه من سخت و دیر دندون درآورد تا ۳ سالگی دندون در میاورد هر بارم مریض میشد کوچیک تر بود مثل پسر شما اسهال بود پشتش شدید میسوخت، هر بار میشستمش با شامپو بچه و خشک میکردم و پماد میزدم پماد زینک اکسید هم امتحان کن، شیره خرفه بگیر بده بخوره حداقل جون بگیره، چیزای شیرین اسهالشو بدتر میکنه، البته دکتر ببر شاید ویروس گرفته

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اسهال شدیده. همش راه میره نمیتونم مدام باز بزارمش

شبواسه خواب بازش بذار

و یه پلاستیک زباله بزرگ بذار زیر پاش که قالی وخونه رو کثیف نکنه

مدام بیدار شو نگاه کن تکون نخوره همه جا کثیف بشه

ولی همین حالا اگه ماست وپونه بدی تاصبح خوب خوب میشه

من اینارو وقتی فقط 18سالم بود ک وتنها تجربه کردم.... 

الان 27سالمه ودیگه قسم خوردم بچه دار نشم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ی پماد هست برای سوختگی فقط با یکبار استفاده خوب میشه   اینو برای پسرم که اسهال بود زدم عالی بود فقط مشکلش اینه که وقتی رو زخم میزنی میسوزونه  اینو بعدا که خودم عرق سوز شدم زدم فهمیدم  اگه دلت آمد با اب و صابون بشور براش بزن بعد چند ساعت خوب میشه   پماد موپیروسین