2777
2789

پسرم دو سال و دو ماهشه. از پریشب اسهال شدیده. یعنی هر ساعت میشورمش. پاهاش وحشتنااااااااک سوخته. نه میتونه بشینه نه میتونه راه بره. فقط جیغ میزنه.

شب تا صبح بازش گذاشتم باز خوب نشد

دوبار بردمش دکتر کیدی لاکت و پودر او آر اس و مکمل غذایی دادن😑 برای سوختگی پاهم ان ان دادن ولی اصلا اثر نمیکنه.هربار میشورم کامل خشک میکنم پماد میزنم بی فایده اس

دارم دیوونه میشم به خدا. چیکار کنم؟ 

بچه این سن دندون درمیاره؟ یعنی به خاطر اونه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسه دخترم یه کاسه ماست با پونه فراوون میدادم، تا صبح خوب میشد

واسه سوختگی ابتدا ان ان میزدم

کمتر که میشد

پماد زینک اکسید

مرررتب زینک میزدم

میذاشتم باز بمونه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

کته ماست خوبه

دندونای آسیا اون ته دو به بعد در میاد. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

برا سوختگیش پودر پنی سیلین بگیر با کرم مرطوب کننده مخلوط کن،خمیری مانند شد،بزن و تا صبح بازش بزار،تا صبح سوختگیش خوب میشه و دردش میره 

برا اسهال هم موز، چای ، میدی لاکت و برنج کته با سیب زمینی و ماست موسیر بده

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

واسه درد دندون هم کمی قطره استامینوفن می مالیدم رو لثه هاش

البته فقط چند دقیقه تاثیرداشت وباز بعد ازچند دقیقه همون اش همون کاسه

منم بادست لثه شو میمالوندم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2810