2777
2789
عنوان

بیاید داستان زندگیم رو بگم تا بدونید کارما خدا وجود داره.

| مشاهده متن کامل بحث + 28753 بازدید | 254 پست
دیدار اول نبوده شماره همو داشتن....

استاترگفته شوهرم برااندازه گیری پنجره منوفرستاده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بعد این ماجرا سامان و بنفشه رفتن خارج . بنفشه بعد از آشتی من و شوهرم هم به من پیام میداد و فحش میداد و فکر کنم سامان بهش نگفته بود که تو مغازه بزن بزن گرفتن . خلاصه سامان و بنفشه رفتن خارج . البته سامان میخواست فرار کنه و به بنفشه گفته بود از این مملکت بریم.

پول و شرایطش رو هم داشتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر گرانبها میشه خصوصی ازتون مشورت بگیرم ی روزی

بله عزیزم

ولی چند نفر تو خصوصی ام هستند...من تو خصوصی خیلی کند پیش میرم از بس طولانی  مینویسن برام ...

اگر معطل بشین ایرادی نداره؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

استارتر تو ذهنش صحنه های خوبی هست ولی نمیتونه بیان کنه باز اومده شوهرت دنبالت باز گفتی باز رفته دعوا بعدهمین تور زن اومده برای متر کردن شوهرت کار داشته شوهرت سر رسیده مگه متر کردن تور پنجره ها چقدر طول میکشه که شوهرت نمیتونست بیاد

اشناتون دراومد؟

اوستای گردن شکسته :)

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

چند ماه از این قضیه گذشت . من یه پدربزرگ محروم دارم که سید بود و جدش خیلی قویه . این ماجرا ها که پیش اومد همیشه میرفتم بالای قبرش و باهاش درد و دل میکردم و میگفتم کمکم کن حالم خیلی بده . واقعا داشتم نابود میشدم

فردا بعد از ظهر بنفشه رفت مغازه شوهرم و بهش گفت که زنت چشمش دنبال شوهر منه . شوهرم اومد خونه و گفت م ...

کس دیگه ای نبود خبردار بشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
چند ماه از این قضیه گذشت . من یه پدربزرگ محروم دارم که سید بود و جدش خیلی قویه . این ماجرا ها که پیش ...

مرحوم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بله عزیزم ولی چند نفر تو خصوصی ام هستند...من تو خصوصی خیلی کند پیش میرم از بس طولانی مینویسن برام . ...

نه گلم مشکلی نیست شاید به این زودیا مزاحمت نشم 

ممنون از لطفت💙 فقط اگر ممکنه دوستی رو بپذیرید 

🥰
2810