2777
2789
عنوان

خانمایی ک نوزاد ۶ ماهه دارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
قربونت عزیزمنه خیلی ام خوبه بعضی اطرافیان همیشه یه چیزی برای ایراد گرفتن پیدا میکنن

واقعا همیشه حرف واسه گفتن دارن 

عزیزم شما به گل پسرتون غذای کمکی چی میدی؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

برای فرنی اول ی قاشق آرد برنج رو با آب بزار بپزه وقتی کامل پخت و غلیظ شد بزار ولرم بشه بعد ی قاشق شیر خشک یادو سه قاشق  شیر مادر بریز توش هم بزن بهش بده غلظت فرنی باید بین شیر و فرنی خودمون باشه که راحت بخوره بعد یواش یواش غلیظش کن   از روزی دو سه وعده هر وعده ی قاشق چایخوری شروع کن بهش بده معدش عادت کنه   دقت کن شکر اصلا بهش نده نبات یا هر شیرینی برای زیر یک سال ممنوعه  فقط از ۹ ماهگی خرما و موز شروع میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا همیشه حرف واسه گفتن دارن عزیزم شما به گل پسرتون غذای کمکی چی میدی؟

پسر من تا شش ماه و نیم شیر خشک ha مخصوص آلرژی میخورد که تازه چند وقته معمولیشو مبخوره ،غذای کمکی من به روش blw همه چی میدم بهش ، بزن روش blw تو نت و اینستا در موردش میاره البته تو روش blw خودت با قاشق نباید چیزی دهنش بزاری که من ناپرهیزی میکنم و خودم حریره بادوم و سوپ هم میدم 

ممنونم عزیزم خداخیرتون بده

حتما بزن نت بچه هام بزرگ شدن فقط همینا یادمه  از ۷ ماهگی همیشه عرق نعنا خونه داشته باش هر وقت حس کردی معدش سنگینه یا بالا آورد ی قاشق رو با یقاشق آب مخلوط کن بهش بده  دقت کن تا یک سال بهش آب جوشیده سرد شده بده  میوه هم میتونی با رنده سیب شروع کنی ۷ ماهگی طالبی سبز بهش بده میوه های تابستون یا ممنوع هستن یا اسهال میکنن یا سنگینن هستن 

حتما بزن نت بچه هام بزرگ شدن فقط همینا یادمه از ۷ ماهگی همیشه عرق نعنا خونه داشته باش هر وقت حس کرد ...

قربونت بشم عزیزم 

خیلی لطف کردی

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
پسر من تا شش ماه و نیم شیر خشک ha مخصوص آلرژی میخورد که تازه چند وقته معمولیشو مبخوره ،غذای کمکی من ...

حتماسرچ میکنم عزیزم 

ممنونم