2777
2789
عه ببخشید فکر کردم دخترهفرقی ندارهببین میدونم حالت بده نمیگم درکت میکنم چون تو شرایط تو نیستم ولی به ...

میدونم اسی حالش بده ولی اسم امام حسین رو آوردی دلم خواست باهات حرف بزنم 

من ظاهرم اصلا به مذهبیا نمیخوره همه فک میکنن هیچ ایمانی ندارم درصورتی که اول و آخرم خداست و برای خدا زندگی میکنم ولی بار ها از امام حسین کمک خواستم ولی کمکم نکرد آنقدری گه دلگیرم ازش . حتی پارسال اربعین بابام برام پاسپورت و ویزا همه چی گرفت مادرم وسایلمو آماده کرد ولی لج کردم نرفتم کربلا.  چون دلگیر بودم از امام حسین . میتونی دربارش باهام حرف بزنی ؟! چرا حواسش به من نیست 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااینقدر نذرش کردم اینقد حرف زدم ک خدا میدونه ولی اصلا انگار ن انگار میگم خدا ی فرصت دوباره زندگی بهم ...

صبر کن قشنگم درست نمیشه ولی میگذره آروم میشی یادت میره کم کم دوباره از نو میسازی دوباره خوشحال میشی و بازم غمگین میشی

زندگی همینه بالا پایین داره تو آروم باش بخاطر خدا بخاطر امام حسینربخاطر بچت که تنها پناهش تویی مسبب زندگیش تویی تو خواستی که این بچه بدنیا بیاد

بخاطر همه اینا بجنگ و پاشو و زندگی کن

میخوام جدا بشم

یعنی بخاطر همچین موضوعی که خیلی مهم هم نیست میخایی خودکشی کنی؟؟!!بچتو بی مادر کنی ؟؟!!چقدر ضعیفی واقعا چرا اینقدر به یه مرد وابسته هستین آخه؟!نامادری بیاد بالای سر بچت کتکش بزنه ؟!روحت چه عذابی میکشه اونوقت .

چه

میدونم اسی حالش بده ولی اسم امام حسین رو آوردی دلم خواست باهات حرف بزنم من ظاهرم اصلا به مذهبیا نمیخ ...

واقعیتش من برعکس توام تو خونواده مذهبی بدنیا اومدم اما از یه سری چیزا زده شدم

مثلا نماز نمیخونم روزه یکی در میون میگیرم گناه میکنم دروغ میگم ولی اول آخرش دوسشون دارم من امام حسین و یه رفیق میبینم که هروقت شبا حالم بد شده اومدم باهاش حرف زدم گریه کردم دعوا کردم شوخی کردم قهر کردم به معنای واقعی کلمه بغلش کردم انقدر پاپیچش شدم که یا مشکلمو حل کرده یا حالمو خوب کرده حتی با وجود این مشکل

تو خیلی خوش سعادتی که امام حسین دعوتت کرده من هیچ وقت سعادتشو نداشتم خیلی وقتا منم دلم میگیره از یه سری چیزا 

ولی عشق و علاقش تو وجودمه نمیتونم منکرش شم اصلا

ممن اوایل راضی بودم ولی الان ن ولی شوهرم رو لج افتاده میگ ن دیگ برنمیگردم

صبر کن قشنگم

حتما به غرورش بر خورده دیگه..

یه کم صبر کن ببینی اوضاع چطوری پیش میره.

زندگی رو که نمیشه یه تنه ساخت باید شوهرتم راضی باشه. اما خودتو خورد نکن نگو توروخدا بیا برگردیم. اینجوری سر زندگی مشترک ب مشکل میخورید اون همش ب روت میاره که التماسم کردی!!

اگه باهم سازش ندارید خب جداشین مهریه‌تو بگیر برو یه کاری چیزی برای خودت درست کن...

..
واقعیتش من برعکس توام تو خونواده مذهبی بدنیا اومدم اما از یه سری چیزا زده شدممثلا نماز نمیخونم روزه ...

نمیدونی چقدر عزیزه برام ولی هیچوقت کمکم‌نکرد هروقت ازش کمک خواستم انگار منو ندید برای همین دیگه سمتش نمیرم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
میدونم اسی حالش بده ولی اسم امام حسین رو آوردی دلم خواست باهات حرف بزنم من ظاهرم اصلا به مذهبیا نمیخ ...

امام حسین خیلی مظلومه این همه محب و مثلا سینه چاک داره ولی هرکدوم از ما شاید روز عاشورا کمکش نمی‌کردیم میرفتیم تو جبهه دشمن کی میدونه؟

حداقل الان باهاش لج نکن اون خیلی دوست داره یه ذره که باهاش رفیق شی یوقتایی یه نشونه هایی بهت میده خودت هنگ میکنی 

مطمئن باش خیلی دوست داره

یه حدیثی شنیدم که میگه اگر یه جا گفتی سلام بر حسین تو سلام نکردی اول امام حسین بهت سلام کرده و اجازه داده اسمشو بیاری تو داری جوابشو میدی

یعنی اینکه الان من و تو داریم راجبش حرف میزنیم ام حتی اون انداخته تو دهنمون و دوستمون داره از با دین و ایمون بودن ما نیست

عزیزم وقتی مادر شدی ، هر سنی داشته باشی باید قوی باشی زندگی همین هاست به زمین خوردن ها و پا شدن ها . یاد بگیر و از خدا هم بخواه تو برابر مشکلات کم نیاریی. الان باید قوی باشی نه بخاطر خودت بلکه گل پسرت ، هر اتفاقی هم افتاده با عقل و منطق برو جلو . اگه مسأله همسرت هست که میخاد جدا بشین بذار بره به درک . با زور کسیرو نمیشه نگه داشت ولی تو باید اونقدر قوی و موفق بشی که یه روزی بخاطر لیاقت نداشتنت، افسوس بخوره. 

2810