2777
2789
ببچم نگاش میکنم میمرم و زنده میشم چقد ظلم شد در حقش

توهم میخوای در حقش ظلم کنی؟؟ 

از مشکلات رهاش بدهه!!!

دختررررررررر میدونی چقدر با ارزش و قوی هستییی!!!

تا همینجا ادامه دادن کار هرکسی نبوده!!!

از اینجا به بعدشم میتونی!!!

به توی مادر ایمان دارم.

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه حالشون بده

هرکی به یه نحوی همین الان داشتم فکر میکردم چیکار کنم حداقل ذهنم خاموش شه یه جوری فراموشی بگیرم

صبر صبر صبر

توکل کن و صبر کن

نذار چند سال دیگه دخترتم فکر خودکشی باشه بگه اگه این دنیا ارزش داشت مامانم میموند

بمون براش بجنگ تو در قبالش مسئولی تورخواستی اون به دنیا بیاد نه اون پس در حقش ظلم نکن پای کاری که کردی وایسا

میخوام جدا بشم

خب جدا بشی دنیا به آخر میرسه؟؟؟ دیدت رو به زندگی تغییر بده برو تاپیک های ۳ سال پیش منو بخون منم مث تو میخواستم خودکشی کنم دیروز بعد ۳ سال اومدم نی نی سایت ی نگاه به تاپیک های قبلم کردم اصلا انگار ی ادم دیگه ای بودم . خندم میگیره از افکار چند سال پیشم 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
میخوام جدا بشم

اگر نیازه جداشی خب از راه قانونی اقدام کن و جداشو..!

این فقط مشکل تو نیست و نبوده

میلیون ها خانم در سراسر جهان در شُرُف طلاقن یا قبلا طلاق گرفتن.

این هم حل میشه 

صبر داشته باش فقط 

پروسه طلاق ممکن طولانی باشه

..
پسره بچم عزیز اینقد حالم بده ک

عه ببخشید فکر کردم دختره

فرقی نداره

ببین میدونم حالت بده نمیگم درکت میکنم چون تو شرایط تو نیستم ولی بهت قول میدم قسم میخورم که همه ی آدما این حس و حال تورو تجربه میکنن و تنها نیستی فقط هرکسی به یه نحوی

آروم باش با هرچی که آرومت میکنه

برو در خونه امام حسین و بزن ردت نمیکنه من خدارو با اون شناختم حتی اگه آدم مذهبی نیستی برو بغلش یکم گریه کن بخدا که حالت خوب میشه

بعدشم همه چیو بسپر به خدا و سرنوشت و کائنات و هرچی که اسمشو میذاری و قبولش داری 

مثل تموم روزای خوبت که گذشتو خندت به گریه تبدیل شد روزای بد الانتم میگذره و گریه ات به خنده تبدیل میشه

هیچ حالی موندگار نیست

بچم گریه میکنه میسپرمش ب دست خدا و تمام میکنم این بازی رو

خودتو به دست کی میسپاری ؟ به دست ماموران عذاب ؟!!همه ما به این دنیا اومدیم تا سختی های زودگذرشو تجربه کنیم و پیشرفت کنیم بعدبه  دنیاهای بهتر صعود میکنیم ..و.اقعا  دلت میاد بخاطر خودخواهی خودت بچتو بدون مادر توی این دنیا تنها بزاری و بری .که حوصله تحمل و صبر نداری ؟!!!از کجا میدونی در آینده زندگیت بهتر نشه ؟!! شاید داری الان امتحان میشی .پاداش صبر و شکیبایی تو خدا شاید میخواد جند سال  دیگه بده‌‌

عه ببخشید فکر کردم دخترهفرقی ندارهببین میدونم حالت بده نمیگم درکت میکنم چون تو شرایط تو نیستم ولی به ...

ااینقدر نذرش کردم اینقد حرف زدم ک خدا میدونه ولی اصلا انگار ن انگار میگم خدا ی فرصت دوباره زندگی بهم بده 

2810