2777
2789
عنوان

تا حالا ر.ل نزدم

95 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۱۶ سالمه و تا حالا با هبچکس تو رابطه ر.ل و این حرفا نبودم

واقن م برام جای تعجبه ها‌. هیچکس باورش نمیش میگمم

با اینکههه کلییی پیشنهاد داشتم و.. 

و تنها دلیل رد کردن همه اونا و با کسی نبودنم بر میگردع ب ی نفر ک عاشقش شدم و تا ب همین امروز هم درگیر.

ولییی جدیدا ک دلم میخاد با کسی وارد رابطه بشمم 

دیگ حس شو ندارممم دیگ حوصلش و ندارم. 

انگار دیگ اصن شبیه هم سن و سالام نیسم

اونا سیگار میکشن مشروب میخورن یا پارتی میرن و... ولی من حتی حوصله اینستا هم دیگ ندارمم 

تازه افسردگی هم دارم و خودکشی هم کردم:/ 

من چرا زندممم؟ 

کسی و میشناسید ک مث من باشه؟

فک نمیکنی ۱۶ سال خیلی زوده برای این همه حس که تو داری؟؟

کی وقت کردی به این نتایح برسی

برو بخواب فردا امتحان داری

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدول ضربتو‌ حفظ کن دهنت بو شیر میده تو رو چه به عشق و عاشقی و رل‌

ولی کاش می‌فهمید رل برای شما ها نیست ک سنتون بالاست واس ماست:/ 

شما باید پارتنر داشتید باشید یکمم بیشتر باشه سنتون ازدواج 

باید بچگی کنیم 

فک نمیکنی ۱۶ سال خیلی زوده برای این همه حس که تو داری؟؟کی وقت کردی به این نتایح برسیبرو بخواب فردا ا ...

چرااا خودممم اینو باور دارم.. 

ولی خب هم سن و سالام دارن هر دوز با یکی حرف میزنن و ریلکسن ولی من درگیر اون ی نفرم همش بیشتر اینه ک اذیتم میکنه:/

بچگی یعنی رل زدن؟

ببین یسری چیزا هست ک جز تباهی هیچی نیست ولی من ن بچگی کردم ن نوجوونی و جوونیم نمیکنم میدونمم 

تو شاید نتونی منو درک کنی چون خیلی به حرفامم دقت نکردی 

اوج حرفم اینکه چرا من باید تو این سن انقدررر حالم ااز همه چی بهم بخوره و درگیر کسی باشم ک نیست و نخواهد بود ولی هم سن وو سالام حداقل واسه بچه بازی به یکی فک میکنن ولی من همه چیو جدی میگرمم 

فک کنم بازم نتونستم درست حسابی توضیح بدم 

اوکی بای.