2777
2789
عنوان

من خل شدم؟؟یا واقعا مشکوکه !+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 33 پست
چی بگم آخه ؟ گوشی شوهرت و چک کن ببین شماره ش وداره ؟به معلمه میاد همچین آدمی باشه !؟از معلم بعیده وا ...

نه والا بش نمیاد 

اما از نظر هیکل درشت و تپل شبیه اونیه که همسرم باش بم خیانت کرد 

الان من مدرسش عوض کنم بهتره ؟چی بگم بشون

و اینکه واقعا مطمین باشم باهم دوستن یا یه حدسه

یعنی واقعا شوهرم با معلمه دوسته و صبح زود بش گفته زنم داره میزاد !؟

دلم گرفتنت ..انشالله ک ی اوسکولی هس معلمه و عشقی پیام داده ...

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا بش نمیاد اما از نظر هیکل درشت و تپل شبیه اونیه که همسرم باش بم خیانت کرد الان من مدرسش عوض ک ...

تو مدرسه رو عوض کنی شوهرتم عوض میشه؟؟؟

شوهر منم چند باری خیانت کرد در حد چت ...از یه روزی ب بعد تصمیم گرفتم برا خودم زندگی کنم ...شب و روز دورم می‌چرخه و حرفای عاشقانه ولی افسوس این قبر دیگ توش مرده ای نیست ...از یه روز ب بعد بوسیدمش گذاشتم کنار ...اصلا هم اهل خیانت نیستما ...ولی فقط وابستشم تامینم می‌کنه ...خیانتم نمیکنه ولی برای من دیگ هیچی جدی نیس 😔🙂

قبلا هم بخاطر هدیه روزمعلم ازم تشکر کرده بودالان چن درصد خیانته چن درصد تصادفه ب نظرتون

انشالله چیزی نیست 

شایدم واقعا تصادفی بوده 

تو مدرسه رو عوض کنی شوهرتم عوض میشه؟؟؟شوهر منم چند باری خیانت کرد در حد چت ...از یه روزی ب بعد تصمیم ...

نه عوض نمیشه

اما اگه چیزی باشه پرواضحه صلاح نیس بره اون مدرسه

و اینکه برام مهمه قضاوتم درسته یانه تصادفه 

نه عوض نمیشهاما اگه چیزی باشه پرواضحه صلاح نیس بره اون مدرسهو اینکه برام مهمه قضاوتم درسته یانه تصاد ...

خب اگر دوست باشن تو مدرسه رو هم عوض بکنی رابطشون ادامه داره ..چ ربطی ب مدرسه داره

نه والا بش نمیاد اما از نظر هیکل درشت و تپل شبیه اونیه که همسرم باش بم خیانت کرد الان من مدرسش عوض ک ...

عزیزم تازه زایمان کردی خیلی شرایطتت سخته که این موضوع هم بهش اضافه بشه.ی چیزی بهت میگم گوش کن اگر بفهمی شوهرت خیانت کرده چیکار میتونی بکنی اگر اینقدر قوی هستی طلاق بگیری راهتو جدا کنی که دنباللش و بگیر ببین چی میشه اگر نه میخوای به خاطر بچه ها بمونی و زندگی کنی پس به نفع خودت و روانته که بیخیال شی نادیده بگیر و اصلا اهمیت نده و زندگیت و بکن .چون فقط خودت آزار میبینی هرکاری بکنی آدم خائن بازم خائنه‌.ببخشید اگر حرفام ناراحتت کرد 

عزیزم تازه زایمان کردی خیلی شرایطتت سخته که این موضوع هم بهش اضافه بشه.ی چیزی بهت میگم گوش کن اگر بف ...

سوالم اینه دنبالش رو چ جور بگیرم

چه کنم

برم مدرسه چی بگم 

ب ناظم ومدیر بگم

ب خودش چی بگم

چطور بفهمم چی ب چیه 

چن درصد احتمال خیانته واقعا

بله مهمه بدونم جدا بشم نشم چون بار دوم میشه

سوالم اینه دنبالش رو چ جور بگیرمچه کنمبرم مدرسه چی بگم ب ناظم ومدیر بگمب خودش چی بگمچطور بفهمم چی ب ...

نه فعلا به کسی چیزی نگو.اما زیر نظر بگیرش.شوهرت و چک کن .ببین چیز دیگه ای میبینی.به نظرم ی روز الکی ی موضوعی و به شوهرت بگو میخوای از معلم بچه ت بپرسی .ببین شوهرت زودتر میره ازش بپرسه یا ببین معلمع مث این تبریک گفتنه سوتی میده خودش زودتر جواب بده .به نظرم هروقت به چیزی شک کردی اعتماد کن .به قول معروف میگن به شکت اعتماد کن به اعتمادت شک کن.

نه فعلا به کسی چیزی نگو.اما زیر نظر بگیرش.شوهرت و چک کن .ببین چیز دیگه ای میبینی.به نظرم ی روز الکی ...

این راه هایی که گفتی هیچ کدوم جواب نمیده عزیزم

و‌ ب جایی نمیرسه 

طرف اگه فهمیده باشه حساس شدم مثلا محاله سوتی بده