2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی لطف میکنی عزیزمهنوز معلوم نیست منتظرم ببینم نتایج چی میشهشما هدفتون چه رشته ای بود؟درسای ریاضی ...

خواهش عزیز دلم.

انشالله که قبولید رشته ای که میخواید . من هدف خودم الان  شهید رجایی تهران هست اما چندتا هدف دیگه هم دارم ( اگه این نشد )انشالله با یاری خدا قبول شم امسال . 

هندسه گسسته جدید بودند احتمالشون چندتا فصل اضافه داره اما حسابان تقریبا ( بعضی  جاهایش متفاوته) یکیه 

فیزیک مباحث بیتشری داره نسبت به ما . مثلا سال دهم علاپهب ر اینکه توی هر فصل مقدار بیشتری درس دارند ی فصل جدا هم دارند دوازدهم و یازدهم هم همینطوری هست 

اما شیمی هست که یکسانه 🌷

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
نهایی 1402 بقیه بقیه رو زدم و مرورش

اول  ۱۴۰۲ حل میکردی  بهتر بود . من خودمم قسمت‌هایی که خوندم سوالات همه سوالهای از ۹۸ تا الان حل کردم اما بقیش که تمام کردم اونا رو هم انشالله حل میکنم . 

اول تمام میکنم بعد ۱۴۰۲ رو حل میکنم . 

البته میگن خرداد ها رو اول حل کنید ( خصوصا ۱۴۰۲ )

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
میتونم من جواب بدم؟تفاوت زیاد فقط تو درس هندسه و دوازدهم گسسته مباحث دیگه ای هم تو فیزیک و حسابان ما ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

درمورد منابع و کلاسات هم بگی ممنون میشم

من شرایطم یکم متغییره یعنی ممکنه دانشگاه هم‌برم چون سال سومی که پشت کنکور تجربی ام ولی هیچ وقت دلم به رشته های تجربی نبود...

بنظرت میتونم در کنار دانشگاه کنکور تجربی رو هم پیش ببرم

اول ۱۴۰۲ حل میکردی بهتر بود . من خودمم قسمت‌هایی که خوندم سوالات همه سوالهای از ۹۸ تا الان حل کردم ...

من گذاشتم اخر تازه تر باشن تو ویدیو حل شده اما باز خودم حل باید کنم از شدت استرس دارم رد میدم واقعا

مرسی عزیزم از راهنماییت درمورد منابع و کلاسات هم بگی ممنون میشممن شرایطم یکم متغییره یعنی ممکنه دانش ...

خواهش میکنم

من کلاس بیرون میرفتم ولی واقعیت میتونی از تلگرام هم فیلم ببینی

مثلن برای حسابان استاد کرمی خوبه

برای شیمی فراهانی

و برای هندسه گسسته استاد عمید، علایی نسب هم اوکیه

ولی ولی برای ۴۰۲ رو ببین سالیانه

صبر نکن برای ۴۰۲

اره میشه هر چند سخت

ولی روزی بتونی از همین تابستون ۵ الی ۶ حتی ۷ ساعت هم بخونی بار رو بستی 

از آزمون هم جا نمون

سریع سعی کن جمع بندی کنی هی ازمون بزنی 

دروس عمومی هم از مهر شروع کن

بخون که اردیبهشت فقط مرور باشه

من گذاشتم اخر تازه تر باشن تو ویدیو حل شده اما باز خودم حل باید کنم از شدت استرس دارم رد میدم واقعا

نه استرس نداشته باش به نظرم الان برو ۱۴۰۲ رو حل کن ‌‌‌‌‌‌نتیجه زحماتامون میبینیم انشالله 🤲🏻

منم برم نمازمو بخونم بعد برم ادامش خدا بزرگه  🤲🏻💖

اول ۱۴۰۲ حل میکردی بهتر بود . من خودمم قسمت‌هایی که خوندم سوالات همه سوالهای از ۹۸ تا الان حل کردم ...

تمارین کتاب اول

بعد دی ماه ۴۰۲ و بعدش بقیه

هر چند احتمالن سطح گسسته سخت باشه

خواهش عزیز دلم.انشالله که قبولید رشته ای که میخواید . من هدف خودم الان شهید رجایی تهران هست اما چند ...

انشالله که قبول بشید شما هم،منم خیلی دوست داشتم دانشگاه شهید رجایی بخونم،ولی طرفیت شهرمون خیلی کمه همیشه نهایتا یکی یا دوتا دبیری میگیره شهید رجایی 

شما ظرفیت تون چقدره؟

بعد الان شما دیپلم مجدد گرفتید یعنی همه ی درسا رو ترمیم زدید یا فقط غیرمشترک هارو؟

بنظرتون سختی درسای ریاضی از تجربی بیشتره؟میشه توی ۷ ماه جمع اش کرد؟

منابع ات رو هم اگر بگی ممنون میشم

تمارین کتاب اولبعد دی ماه ۴۰۲ و بعدش بقیههر چند احتمالن سطح گسسته سخت باشه

مم بر فرض اینکه کتاب تمام کرده باشند گفتم . 

اول خرداد بهتره ها همه میگن . اره احتمالا سخت باشه 

خواهش میکنممن کلاس بیرون میرفتم ولی واقعیت میتونی از تلگرام هم فیلم ببینیمثلن برای حسابان استاد کرمی ...

خیلی ممنون از راهنماییت امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید 

اگر میشه بهتون درخواست دوستی میدم که اگر خواستم کنکور ریاضی بدم ازتون کمک بگیرم

ممنونم 

انشالله که قبول بشید شما هم،منم خیلی دوست داشتم دانشگاه شهید رجایی بخونم،ولی طرفیت شهرمون خیلی کمه ه ...

ممنونم همچنین شما . دبیری رو از شهید رجایی جدا کردند . ظرفیتهای اسمال به‌شدت پایین بود . خصوصا شهر ما که اصلا دبیری نداشت .  نه ایجاد سابقه کردم برای هندسه حسابان و گسسته ( فیزیک میتویند ترمیمی کنی سابقه نیاز نداری )

سختی درسای مشترکشون بیشتره اما اینحوری نیست که خیلی تفاوت کنه . اره صددرصد میشه من خودم از نیمه اول مهر شروع کردم . 

منابع کمک درسی ها ؟

ممنونم همچنین شما . دبیری رو از شهید رجایی جدا کردند . ظرفیتهای اسمال به‌شدت پایین بود . خصوصا شهر م ...

عه واقعا؟یعنی الان شهید رجایی فرهنگیان نیست دیگ؟مثلا دبیر فیزیک و ریاضی اینا نداره؟چه رشته هایی داره؟

اره منابع همون کلاس و دبیر رو اگر لطف کنی🙏🏻