2777
2789
عنوان

دخترم ۶سالشه اصلا تمرکز نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 31 پست

اگه از لحاط مالی مشکلی نداری که یهو ببرش پیش دکتر برای پیش فعالی و .. بررسی بشه 

هر چند ممکنه پیش فعالی نباشه و فقط با یسری جلسات مشاوره و کاردرمانی و .. درست بشه 

اگه هم هزینه هاش برات سنگینه اول ببرش خانه بهداشت یا پایگاه بهداشت نزدیک خونتون اونجا علایمشو بگو اونا ارجاع میدن به پزشک و روانشناس که بررسی کنن و جلسات درمانی بزارن و اگه نیاز به دارو هم داشته باشه باز ارجاع میدن به فوق اعصاب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زبان رو با فیلم و کارتون یادش بده 

از یوتیوب 

کلمه های خیلی راحت اول بهش یاد بده 

خودتم باید تو خونه از کلمات انگلیسی استفاده کنی تا کم کم یاد بگیره 

فقط توروخدا دیگه کتکش نزن حداقل جلوی افراد دیگه کتکش نزن نزار غرورش خورد بشه

زبان رو با فیلم و کارتون یادش بده از یوتیوب کلمه های خیلی راحت اول بهش یاد بده خودتم باید تو خونه از ...

ن عزیزم دخترمو نمیزنم میزنم رو پای خودم

زبان هم از ۴سالگی رفته الان یکساله که همش امتحان کابی و شفاهی هم میده

وای به خدا سکته کردم آخه عمه من همش بچش رو سر درس کتک میزنه یه جوری که بدن بچه کبود میشه مرسی که نگر ...

ن بابا بچه که زدن نداره اصلا مگه دلم میاد اینکارو بکنم

ولی اینقد فشار عصبی بهم وارد میشع که میزنم رو پای خودم و اینکه چون زیاد نتیجه نگرفتم پرسیدم ببینم چیکار کنم 

2810