2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کی بابابام یا مامانم

877 بازدید | 57 پست

پدر و مادرمنچند  سال جداشدن خواهرم اونموقع ۱سالش بود و رفت با مادرم منم ک مادر بزرگم نهداشت از اول جداشدن و ۵سال بعد بابام ازدواج کرد عقیدشم این بود نمیتونم تنها بمونم و خواهرمو نگه داره چون مامانمم شوهر کرده بود شوهرش بچه رو قبول نمیکرد و خواهرمم خیلی تمایل داشت با بابام باشه

خلاصه ی شب بابام امد خونمو گفت ی دخترس ازش خوشم امده کمکم کن ازدواج کنیم حساب کنید من بچه داشتم و شوهر پسرم ۱ساله بود ب شوهرم گفتم گفت بابات حق انتخاب و زندگی داره بنظرم مخالفت نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم این مدت با مامانم بود روزی ک رفتیم خاستگاری این دختر خانم من بهش گفتم پدرم بخاطر خواهر ۸سالم میخواد ازدواج کنه ایشونم گفتن ک عاشق بچن و عین بچه نداشتش دوسش داره با وجودی ک دختر بود ازدواج نکرده بود ولیی نمیتونست باردار شه چون رحم نداره 

خواهرم این مدت با مامانم بود روزی ک رفتیم خاستگاری این دختر خانم من بهش گفتم پدرم بخاطر خواهر ۸سالم ...

گفتی لایکم کن

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

خلاصه براش بهترین خونرو تو بهترین جای تهران اماده کردیم بابام صفر تاصد جهیزیه عروسی مجلل بهترین تالار ارایشگاه ... این خانم و اوردیم تو خونه ۴ماه اول عالی جای مادر و پر کرده بود ب خواهرم نیرسید هوای منو داشت همه چی عالیی 

انقد اینجا دندون رو جیگر گذاشتیم که جیگرمون شرحه شرحه شد...

منکه جیگرم سنگدون شد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

تااینکه یدفعه اون روشو نشون داد یبار خواهرمو با چاقو سوزونده بود هزچی گفتم چیشده بچه هیچی نگفت گفت دستم سوخته تااینکه مامانم خبر دارشد ک چ بلاهایی سر خواهرم میاد امد بچرو برد

خواهرم بیماری شدید گرفت افسردگی شدید و از همه چی میترسید مامانمم ب شوهرش گفت اگه نمیتونی بچرو تحمل کتی برو من میتونم تنها زندگی کنم و این شد ک جداشد از اون اقا

تااینکه یدفعه اون روشو نشون داد یبار خواهرمو با چاقو سوزونده بود هزچی گفتم چیشده بچه هیچی نگفت گفت د ...

بگیردست زنیکه افریته روبسوزون

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خواهرم بیماری شدید گرفت افسردگی شدید و از همه چی میترسید مامانمم ب شوهرش گفت اگه نمیتونی بچرو تحمل ک ...

الهیییییییی

مادرهمیشه مادره😭😭😭😭😭😭😭