2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیممممم کمک فوری

204 بازدید | 25 پست

پسرخاله بابام 

چندتا مشکل دارم بگید چیکار کنم

اول اینکه من تپل مپل شدم نسبت به قبل نزدیک 20 کیلو وزنم زیاد شده اصلا میرم لباس بخرم دیوونه میشم چون حس میکنم چاقم هیچی بهم نمیاد 

مشکل دوم من ارایش بلد نیستم زیاد میرم خیابونم فقط یه ریمل و خط لب میزنم ولی این مامان من میگه مگه فامیل درجه یکه بریم ارایشگاه اخه من پنکیک رو صورتم میماسههه خط چشمم بلد نیستم مگه ارایشگاه چندتومن میشه یه میکاپ لایت؟

به نظرتون چیکار کنم موهامم فر و کوتاه اونو چیکار کنم؟

کلا نظری راجب اینکه چه لباسی چه رنگی بپوشم و... بهم بگین خانوما مرسی

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بارژ لب مایع سایه چشم زدم کلیپ اموزشی تو نت هست. موهاتم اتو بکش

مرسی فدات شم

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

یه لباس راسته بدوز رنگ مشکی ..انواع تناژ های سبز یا ابی کاربنی ..

موهاتم برو ارایشگاه براشینگ کن باز بذار البته قبلش نوک گیری کن که مرتب باشه

برای میکاپم که میگی بلد نیستی ناچارا باید بری ارایشگاه

لباس رنگ تیره بپوش آستین توری نپوش فقط 

برای میکاپ اگه میخوای تو خونه انجام بدی هر سوالی داشتی بپرس میتونی هم برای خرید لوازم ارایش تاپیک هاب لوازم ارایش من رو چک کنی اگه دوست داشتی

میکاپ ساده هم من ۲ تومن دادم آخرین بار

موهات رو هم اگه خیلی کوتاهه لخت شلاقی کن باز بزاری بهتره چون صورت رو کوچیکتر و لاغر تر نشون میده و اگه از شونه پایین تره بگو لخت کنه بعدش پایینش رو خیلی کم حالت بده 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
یه لباس راسته بدوز رنگ مشکی ..انواع تناژ های سبز یا ابی کاربنی ..موهاتم برو ارایشگاه براشینگ کن باز ...

موهای من اصلاا براشینگ فک نکنم بشه چون کوتاهیش زیاده 

لباسم همین مدل میگیرم چون دیگه اصلا وقت دوخت و دوز ندارم

فقط عزیزم یه سوال من پشتم بخاطر چاقی گوشت دراورده تو لباس راسته نمیزنه بیرون؟

لباس رنگ تیره بپوش آستین توری نپوش فقط برای میکاپ اگه میخوای تو خونه انجام بدی هر سوالی داشتی بپرس م ...

اسپری بیو برای تابستون چه رایحه ای خوبه؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چون میگید تپلید پس لباسای پر چین، کوتاه با رنگ روشن مناسبتون نیست، سعی کنید لباسای بلند با رنگ تیره رو انتخاب کنید، پیشنهاد میکنم حتما گن استفاده کنید که قلمبگی بدن توی لباستون بیرون نزنه

برای آرایشتون هم میتونید یا برید آرایشگاه که حدودا از ۱ و ۵۰۰ به بالاست یا همون آرایش ساده ای که همیشه انجام میدید رو داشته باشید، موهاتون هم ارایشگاه ها میتونن با همون موی کوتاه شینیون کنن 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
اسپری بیو برای تابستون چه رایحه ای خوبه؟

رایحه ویکتوریا سکرت و اکلت و شنل برای تابستون مناسب تره خنک تره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
رایحه ویکتوریا سکرت و اکلت و شنل برای تابستون مناسب تره خنک تره

اسپری بیوخوبه از نطر موندگاری،؟ قیمتش چنده؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

قد و وزنتو بگو گلم مدل چاقیت چطوریه ؟ سیب گلابی ...

گلابی عزیز دلم قدم 170 وزنم 75 

2810