2777
2789
عنوان

چجوری خبر فوت پدرتون‌بهتون‌دادن🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6627 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بابام الان35روز رفتع  ناگهانی درد قفسه سینه شد رف دکتر بردنش ت ای سی یو گفتن ریش از کار افتاده رو 3روز  بابام رف شب آخر ی رفتم کنارش هرچه بهش میگفتم با اشاره جواب میداد و فردا سب زود ک دوباره رفتم پشت در ای سی یو احوالش بگیرم گفتن فوت شده ومنی ک بهت زده فقط نگا کردم .الآنم دارم میرم سر مزارش .دلم ی دنیا براش تنگ شده .عزیزان قدر همدیگرو بدونین خیلی زود دیر میشه خیلی

خونه ی پدر شوهرم بودیم تازه عروس بودم...گوشی پدر شوهرم زنگ خورد اومد جواب داد بعد رفت راهرو 

همسرمو صدا کرد بعد از چند دقیقه همسرم صداش می‌لرزید صدام کرد رفتم پایین گفت باباتو بردن بیمارستان منم انگار فهمیدم که فوت شده شوکه شدم به همسرم گفتم بریم خونه ،رفتیم خونمون آرایشمو پاک‌کردم لباس مشکی پوشیدم رفتیم وقتی رسیدم خونه مامان بزرگم دیدم همه مشکی پوشیدن و صدای گریه میاد رفتم بغل مامانبزرگم‌تا میتونستم‌جیغ زدم و گریه کردم 

خیلی شب تلخی بود