2777
2789
عنوان

چجوری خبر فوت پدرتون‌بهتون‌دادن🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6629 بازدید | 156 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه و بهتون صبر بده متاسفانه این مصیبت ها برای همه هست گذر زمان حالتو بهتر میکنه ولی خب ...

هروقت واسه بابام قران میخونم میاد تو خوابم بهم میگه چقدر شیرینی که بهم دادی خوشمزه بود🖤😔

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بابای من سرطان داشت تولد ۵۱ سالگیش رفت تو کما منم رفتم دیدمش پاهاشو بوسیدم💔

اونجا اوج کرونا دلتا بود تو صورتش دست کشیدم ریشای بلندشو بوسیدم دستای زحمتکشو 

اونشب داداشم زنگ زد که بابا رفت 😭😭😭۳ ساله دارم میسوزم 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بابای منم سرطان داشت ۴۸ سالش بود داداشام و مامانم به نوبت پادارش بودن

نوبت داداش سومیم بود که پادار بابام باشه صبح خیلی زود زنگ درو زدن مامانم گفت یا فاطمه ی زهرا کیه اول صبح؟ آیفون زدیم همه جلو در هال وایسادیم ور که باز شد داداشم جلو درِ حیاط زانو زد 

دیگه همه فهمیدیم...

روح همه ی رفتگان شاد 

بابای من سرطان داشت تولد ۵۱ سالگیش رفت تو کما منم رفتم دیدمش پاهاشو بوسیدم💔اونجا اوج کرونا دلتا بود ...

بابای من جلو چشمای خودم صورتش کج شد دستش کج شد سکته کرد ورفت دیگه هیچ وقت ندیدمش 

لایک نکنید .توروخدا 

چقدر گریه کردم با تاپیکت و کامنتا . خدا به قلب همتون صبر بده . چاره ای جز صبوری برای این درد نیست. همه ما داغ عزیز دیدیم تو زندگی یا دیر و زود قراره ببینیم. خدا به هممون کمک کنه که بتونیم تاب بیاریم این درد رو 

بابای من جمعه زنگ زد دخترم جلوی بیمارستانم گوش هام درد میکنه بیا منو ببر دکتر...رفتم براش غذا خریدم تو ماشین خورد ..بردیمش دکتر دارو داد...برش گردوندیم..شب دوباره رفته بودن بیمارستان شهرمون براش تشخیص سرطان داده بودن  

چقدر گریه کردم با تاپیکت و کامنتا . خدا به قلب همتون صبر بده . چاره ای جز صبوری برای این درد نیست. ه ...

کامنت منم خوندی 😭؟ میتونستم بابام رو ببوسم لمس کنم روم نشد ...

لایک نکنید .توروخدا 
بابای من جمعه زنگ زد دخترم جلوی بیمارستانم گوش هام درد میکنه بیا منو ببر دکتر...رفتم براش غذا خریدم ...

گریه میکرد میگفت مریضی بدی گرفتم آبروم میره هیچکس منو خونه اش راه نمیده...دوشنبه صبح ساعت ۵فوت کرد