2777
2789
عنوان

چجوری خبر فوت پدرتون‌بهتون‌دادن🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6629 بازدید | 156 پست
روحشون شاد_من مادرم رواخرین باراول ماه رمضون دیدم فرداش زنگ‌زدگفت کرونا گرفتیم نیای اینجا۱۰روز بعدشم ...

واسه امضات صلوات می فرستم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا نصف صفحه 2 نتونستم بیشتر بخونم، قلبم آتیش گرفت، تا حالا داغ عزیز ندیدم تو زندگیم و امیدوارم نبینم ...

منم همین خاسته رو دارم ک یه روز قبل همه خانوادم بمیرم داغ کسی رو نبینم امین امین 

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

روزقبلش ازگردش اومده بودیم کلی عکس انداخته بودیم شب رسیدیم خونه و دم اتاق وایساد نگام کردوخندیدگف هیچ جاخونه ادم نمیشه!پسرمو خابوندم و گف یکم پاهامو ماساژ بده کمرمو ماساژ بده تافردا برم دیالیزهمیشه شبای جمعه خیلی اذیت میشدتاصب هردومون نمیخابیدیم ولی اون شب لعنتی راحت گرفت خابید منم بیدارنکردساعت۳شب رفته بود اشپزخونه بخابه پنچره هارو بازگذاشته بود۶صب رفتم بیدارش کنم بره دیالیز صداش زدم خونه زندگیم همیشه اینطوری صداش میزدم بیدارشو وقت دیالیز بیدارنشد دستمو گذاشتم روقلبش ولی نمیزد چقد جیغ زدم داد زدم سرش افتاد روپاهای من همه همسایه هاجمع شدن خونه ما ماساژ قلبی بهش میدادم باتمام قدرتم چیزی به ذهنم نمیرسید التماسش کردم بیدارشو بخاطر پسرمون ولی بیدارنشد امبولانس اومد وبردنش اتاق احیا ولی بیدارنشد پتو کشیدن رو سرش هیچکس نتونست منوکنترل کنه که نرم نبینمش نتونستم ببوسمش نمیدونم چرا!امروز۴۰روزه زیرخاکه عشق من همسرمن۳سال باهم زندگی@کردیم همش۲۳سالش بود اخه نمیدونم چرااینجوری شد سکته مغزی کرد!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
منم همین خاسته رو دارم ک یه روز قبل همه خانوادم بمیرم داغ کسی رو نبینم امین امین

خیلی سخته و نمیخوام هیچوقت هیچوقت هیچوقت این سختی رو درک کنم😢

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

ممنون استارتر امروز نمیتونستم گریه کنم ولی باپستت یکم دلم سبک شد!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
خیلی سخته و نمیخوام هیچوقت هیچوقت هیچوقت این سختی رو درک کنم😢

منم ابجی

با تک تک کامنت ها دلم شکست یه لحظه چشامو بستم تصور کردم اشکم اومد 

خدا داغ هیچکی رو دل کسی نزاره 

همه می‌میریم اره ولی کسی داغ جوان نبینه فقط 

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
روزقبلش ازگردش اومده بودیم کلی عکس انداخته بودیم شب رسیدیم خونه و دم اتاق وایساد نگام کردوخندیدگف هی ...

وای خدا

خیلییی متاسفم 

منم ابجیبا تک تک کامنت ها دلم شکست یه لحظه چشامو بستم تصور کردم اشکم اومد خدا داغ هیچکی رو دل کسی نز ...

الهي ک خدا صبر به همه اونایی ک عزیز از دست دادن بده 🥺

وای خداخیلییی متاسفم

نمیدونم چرااینجوری شد بخدا هم من هم شوهرم خیلی مظلوم بودیم ازارمون به مورچه هم نمیرسید حق ماهمینقد بوداخه قربون خدابرم دوسال التماسش کردم زجه زدم چرا اینکاروکرد!

روزقبلش ازگردش اومده بودیم کلی عکس انداخته بودیم شب رسیدیم خونه و دم اتاق وایساد نگام کردوخندیدگف هی ...

الهي بمیرم برات خدا به دلت آرامش و صبوری بده به پاهات توان ادامه دادن بده، امیدوارم حال روحیتون بهتر بشه هرچند که سخته... 

غسل عافیت زیاد انجام بدین انشاالله خدا آرامش زیادی نصیب دلتون کنه برای شادی روح همسر مرحومتون فاتحه فرستادم، انشاالله برسه دستشون. انشالله تو اون دنیا اول خوشی هاشون باشه عزیزم. 

الهي بمیرم برات خدا به دلت آرامش و صبوری بده به پاهات توان ادامه دادن بده، امیدوارم حال روحیتون بهتر ...

غسل عافیت برای چی؟

ممنون عزیز دلم هیچوقت نمیتونم سرپاشم واقعیتش منوهمسرم خیلی چیزارو پشت سرگذاشتیم خیلی سختی خیلی مشکلات وهمیشه هم کنارهم بودیم هرچندمشکلاتی داشتیم گاه من خسته میشدم گاه ایشون ولی خوشبخت بودیم خدا خیلی زودازمن گرفتش خیلی زودبود

ممنون عزیزدلم بابت فاتحه!

دستت درد نکنه عزیزم استارتر صلوات هدیه می فرستم خدا به دلت آرامش بده

عزیزم چقدر تاپیک هاتون حس و حال خوبی داره🥹

میشه برای موفقیتم توی زندگیم دعا کنید؟ انشاالله بزودی سفر کربلا قسمتتون بشه برید💐

عزیزم چقدر تاپیک هاتون حس و حال خوبی داره🥹میشه برای موفقیتم توی زندگیم دعا کنید؟ انشاالله بزودی سفر ...

محبت داری جان دلم 

مرسی ❤ 

چشم عزیزم حتما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave