2777
2789

میگن بچه عقب مونده میشه و.... الان خیلی نگرانم برای چکاپ قبل اقدام رفتم تو آزمایش مشخص شد قرص داده دکتر دیگه چکار کنم من خیلی دوست دارم مادربشم😢😢😢 کسی هست کم کار باشه تیروییدش بچه هم داشته باشه؟؟؟

وا هیچ مشکلی نداره که ، توی بارداری به داروهات تحت نظر دکتر ادامه میدی هیچی هم نمیشه چه فکر الکی ای برای خودت درست کردی اول کاری 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا هیچ مشکلی نداره که ، توی بارداری به داروهات تحت نظر دکتر ادامه میدی هیچی هم نمیشه چه فکر الکی ای ...

یه استرس گرفتم همش میگم این چی بود تو این سن و سال برای من پیش اومده

کنترل میشه چه استرسی بابا ول کنا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

وا چیز عجیبی نیست که

خواهرم با کم کاری تیروئد بچه دار شد بچه هاش هم سالم هستن

فقط باید حتما همیشه تحت نظر متخصص غدد باشی

هر  روز صبح قرص باید بخوری همین

وا چیز عجیبی نیست کهخواهرم با کم کاری تیروئد بچه دار شد بچه هاش هم سالم هستنفقط باید حتما همیشه تحت ...

ممنون عزیزم وقتی گوگل سرچ میزنی میگه فردا می‌میری😂😂😂 اصلا یه درد داری هزار تا بهش اضافه میشه 

کم کاری باعث سقط میشه بهتره تا میزون شدن تیروییدت صبر کنیبرا من چون نمیدونستم دوتا سقط شد

نه اقدام نکردم هنوز الآنم پریودم سطح tsh م 9.25بود تو آزمایش اول حالت قرص مصرف کنم ببینم میاد پایین 

ناراحت شدم انشالله خدا نی نی سالم بهتون ببخشه

ممنون عزیزم وقتی گوگل سرچ میزنی میگه فردا می‌میری😂😂😂 اصلا یه درد داری هزار تا بهش اضافه میشه

دور از جون😂

خیلی ها کم کاری دارن و اصلا خودشون نمیدونن 

ولی برای بارداری همینکه حتما تحت نظر باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت

تیرویید ک چیز عجیب قریبی نیست

خیلی از خانوما تو بارداری میگیرن

من تو جکاپ قبل بارداری فهمیدم دارو خوردم تو بارداریمم رفت بالا بازم دارو خوردم خداروسکر بچم هیچ مشکلی نداره

تیرویید ک چیز عجیب قریبی نیستخیلی از خانوما تو بارداری میگیرنمن تو جکاپ قبل بارداری فهمیدم دارو خورد ...

خدا رو شکر انشالله بلا ازشون دور باشه ممنونم استرسم کم کردین

تیرویید ک چیز عجیب قریبی نیستخیلی از خانوما تو بارداری میگیرنمن تو جکاپ قبل بارداری فهمیدم دارو خورد ...

یه سوال شما بعد بارداری هم کم کار. موند یا نرمال شد خودش؟؟؟

نه اقدام نکردم هنوز الآنم پریودم سطح tsh م 9.25بود تو آزمایش اول حالت قرص مصرف کنم ببینم میاد پایین ...

اصلا استرس نداشته باش تمرکزت روی درمان تیروییدت باشه اول

حتما سونو بده و داروت رو مصرف کن چند ماهه کنترل میشه اونوقت میتونی با خیال راحت یه نی نی خوشگل تو دلت نگه داری

حتما تحت نظر فوق تخصص خوب باش که دوز قرصت رو بهت خوب بگه 

من که دیر متوجه شدم چون تو آزم نشون نمیداد سونو نشون داد فقط و تیروییدمو برداشتم تازگی الان منتظر تجویز ید هستم