2777
2789
عنوان

روش برخورد با بچه لوس بیایید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 36 پست
بچه من دوسال ۸ماهشه فقط این رفتارش بده

اینم وقتی کوچیکتر بود لوس و ننر بود و با گریه و جیغ های شدید اطرافیان رو خجالت زده میکرد، مثلا اگه از جلوش گوشی یا تبلتمون رو برمیداشتیم شروع میکرد گریه و با انگشت اشاره میکرد انگار اذیتش کردیم.

واقعا ازش بدم میاد...مادرمون ازش بیزاره حتی یک روز نگهش نداشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اعصابم بهم میریزه یکسره درحال گریه کردنه چون ما لاب میلش رفتار نمیکنیم

اعصابت خورد نشه 

راهمماییش کن داخل اتاق

یا خودت برو اتاق 

بزار گریه کنه 

ولی تا بچست تربیتش کن 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرزاده من پسره هشت سالشه، بسیار دروغگو، خبرچین، بد دهن، تیکه پرون و خلاصه بی تربیته، من مثل یه آد ...

کاملا مشخصه ک تربیت خاهرزادتون هم مثل شما درست نیس 

خانوادهها تلاشی نکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من این راهکار خیلی برای خودم و پسرم زمانی که کوچیک بود کارساز بود

وقتی گریه میکرد میگفتم متوجه نمیشم چی میگی یا چی میخوای 

صدای گریت زیاده گوشم نمیتونه بشنوه یا وقتی با صدای بلند حرف میزد میگفتم ببخشید نشنیدم چی گفتی آخه خیلی صدات بلند بود

اون هم گریه شو قطع میکرد یا صداشو آروم تر میکردالان ماشاالله آقایی شده برای خودش داره می‌ره کلاس اول 😍♥️

امیدوارم این راهکار برای شماهم اثر کنه استاتر عزیز ☺️ 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پسر من ۹ سالشه همینه مخصوصا تو جمع بسبار بد دهن شلوغ هرچی به دهنش میاد میگه هر کار بخواد میکنه خودم تو خونه آزادش گذاشتم فکر کنم اینجور شد الانم یه مادر درمونده ام هر جا میرم خجالت میکشم

من نمیفهمم برای چی بم توهین کردی ولی بت اجازه میدم برون ریزی بکنی

توهین؟؟

کجاش توهین بود؟

واقعیت رو گفتم 

چون مشخصه روش تربیتی شما و خاهرزادتون یجوره 

وقتی شما به اون بچه توهین کردی،برون ریزی بود؟

حرف من شد توهین 

بچه ۸ساله رو میشه درست کرد،کافیه شما ب عنوان بزرگتر درست رفتار کنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توهین؟؟کجاش توهین بود؟واقعیت رو گفتم چون مشخصه روش تربیتی شما و خاهرزادتون یجوره وقتی شما به اون بچه ...

جالبه شایدم شما من و خواهر زادمو میشناسی که انقدر با اعتماد روی توهینت پافشاری میکنی 

بهرحال من شما رو نمیشناسم و نمیدونم چرا اینکه من گفتم خواهر زادم بی تربیته و بش اجازه نمیدم دوباره اذیت بکنه شما رو انقدر آزار داده، شاید شما رو یاد خودت و بچت انداختم

پسر من ۹ سالشه همینه مخصوصا تو جمع بسبار بد دهن شلوغ هرچی به دهنش میاد میگه هر کار بخواد میکنه خودم ...

خواهر منم الان همین وضعشه، بعضی وقتا گریه میکنه، خودشو لعنت میکنه که چرا از اول جلوش محکم درنیومده، الان قدش شده تا سر سینه مادرش، قابل کنترل نیست وای به حال ده سال دیگش...خواهر منم مدتیه سرش پایینه