2777
2789

بچم خیلی لوسه اصلا جرات نمیکنیم هیچی بهش بگیم یکسره در حال گریه کردنه جای میبرمش  کسی یه زره خلاف میلش چیزی میگه شروع میکنه گریه کردن  اگه کار بدی انجام بده ما نمیتونیم هیچی بهش بگیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرزاده من پسره هشت سالشه، بسیار دروغگو، خبرچین، بد دهن، تیکه پرون و خلاصه بی تربیته، من مثل یه آدم بزرگسال باش  رفتار میکنم

اونسری بش گفتم تو بدون اجازه فیلم و عکس میگیری، خیلی هم دروغگویی دلم نمیخاد کنارم باشی، برو بیرون از اتاقم وگرنه تنبیهت میکنم جلو پدر مادرت

نه بی محلی نه برخورد خوبم هیچ تاثیری نداشت براش

نباید هم خواسته هاش رو عملی کنی

اینجا واقعا سواد کافی برای پاسخ دادن به سوالت رو ندادن باید از یه مشاور بپرسی

یا پادکست های تربیتی بچه لوس گوش بده

مرز نذاشتی براش دیگه

موقعی که ناراحته بشین روی زانوهات توی چشماش نگاه کن یه همدلی کوچیک کن بگو آها فهمیدم تو ناراحتی حالا از کلمه ها استفاده کن من بفهمم چی میخوای و تا زمانی که حرف نزده  خواسته ش رو اجابت نکن فقط بگو می‌دونم ناراحتی دخترم ولی تا از کلمه ها استفاده نکنی من نمی‌فهمم مشکلت رو چطوری باید حل کنم 

وقتی هم گفت با ادبیات مثبت و خیلی شاد بگو آها الان فهمیدم وقتی از کلمه ها استفاده میکنی تازه میفهمم چی میگی 

بچه باید بفهمه برای ارتباط برقرار کردن باید حرف بزنه نه که گریه کنه 

بذار این گریه اول حذف بشه بعد جمله ت رو تغییر بده 

فلانی منو قانع کن چرا باید این کار رو بکنم؟ تلاشت رو بکن که من رو قانع کنی 

اوایل بهش گرا بده 

چون فلان چیز رو خیلی دوست داری دلت میخواست انجام بشه؟ 

چون فلانی فلان کار رو کرد ناراحت شدی ؟ 

به نظرت چی کار میتونیم بکنیم که فلانی فلان کار رو برات بکنه ؟ میخوای ازش اجازه بگیری ؟ 

سوال بپرس حرف زدن در مورد موضوع رو یادش بده 

فکر نکن بچه ست نمی‌فهمه بچه می‌فهمه خوبم می‌فهمه کافیه باهاش با منطق بالغانه ولی ادبیات کودکانه حرف بزنی تا اونم با منطق بالغانه و با ادبیات کودکانه جوابت رو بده 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

ی بار بزار هی گریه کنه کوتاه نیا...انقدر کوتاه اومدی بخاطر همبنه لوس شده..قانون جدید بزار..محرومش کن از کارای دلخواهش..بگو اگر این رفتاراتو ادامه بدب خبری از اسباب بازی جدید نیست ..نمیزارم کارتون ببینی ..برعکس 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
خواهرزاده من پسره هشت سالشه، بسیار دروغگو، خبرچین، بد دهن، تیکه پرون و خلاصه بی تربیته، من مثل یه آد ...

این چه طرز برخورد با بچس!بعد انتظار داری بچه خوب برخورد کنه

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم