2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 128 پست
نه این برای این گفت که اسمشو صدا زد واکنشی نشون نداد

ای بابا برادرزاده من تاسه سالگی حتی مامان بابا هم نمیگفت گوششو چک کردین پسرم یه مدت صداش میکردیم اثلا جواب نمیداد اصلا واکنشی نداشت بردیم دکتر گفت گوشاش کیپ شدن شستشو داد خوب شد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

وایی رسپریدون ندههههه 

اصلا به حرف یه دکتر نرو تا میتونی برا بچت قصه بخون کتاب بخون شعر بخون بچه ها یه سریا دیر زبون باز میکنن امگا۳خوبه بده بش

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ویژگی های اوتیسم همینه متاسفانه

بچه ای که روند طبیعی رو طی میکنه،به طور ناگهانی علایم اوتیسم رو نشون میده

مثلا بچه ای که تا دو سالگی کلمه میگفت یک شبه علایمش شروع میشه یا حرف نمیزنه یا نسبت به اطرفش و صداها و حتی اسمش واکنش نداره

مدرسه عادی میره؟ واقعا رو صورتتون نقاشی میکشیدید؟ روش خیلی جالبیه👌🏻

بله مدرسه عادی میره

خیلی باید باهاش کار کنم 

امروز کارنامه اش گرفتم معدلش ۱۸ و خورده ای شده

بله خیلی کارهای دبگه هم میکردیم

چون نگاه جلو پاس پیش نمی‌کرد خرت و پرت بی خطر می ریختیم تو راه مجبور شه نگاه کنه زمین نخوره

تنبلی چشم هم داشت

کلا همه چی مو گذاشتم روش

خدا رو شکر الان قابل قبول شده

یعنی نه تنها پیشرفتی نداشت بلکه استپ کرده؟ 2سال و 2ماه هستش تازه داره راه میره؟ آیا غربالگری بردنش؟ ...

نشونه چیه؟ نه پیگیر نیستن حتی چند باری پیشنهاد دکتر دادم نوبت بگیرم گفتن نه داییش مامانش دیر راه رفتن و حرف زدن اینم مث هموناس ولی بازم من نگرانم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عزیزم قبولتون باشه میشه برای سبز شدن دامن معصومه هم دعا کنین؟

چشم عزیزم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
یعنی الان علایمش چیه؟

گاهی یا خودش حرف میزنه غرق گفت و گو با خودش 

دستاش رو گاهی بالا سرش قفل میکنه یه نوع تیک

هر جا غریبه که میره دیرتر اخت میشه 

تو درس هم کمکی میخواد همش باید کنارش بشینم پسرم تاخیر داشت گفتار درمانی کار درمانی مها کودک همش کارو کار و کار

خیلی انرژی گذاشتم خدا رو شکر الان قابل قبوله

نشونه چیه؟ نه پیگیر نیستن حتی چند باری پیشنهاد دکتر دادم نوبت بگیرم گفتن نه داییش مامانش دیر راه رفت ...

تو کامنت قبلیتون گفتین بابا، مامان، عمو و غیره میگفته

الان کلا فراموش کرده

یعنی الان دقیقا تکلم و صحبت کردنش در چه حدیه؟ 

دقیقا بگو تو چه سنی حرف میزد و دایره لغاتش چقدر بوده؟

و الان دقیقا چند سالشه و دایره لغاتش چقدره؟

یعنی پیشرفتی داشته و کلماتش بیشتر شده یا نه پس رفت داشته؟ 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
پسر داداش منم تا قبل یه سال ماما بابا عمو اینا میگفت بعدش انگار کلا فراموش کرد الان ۲سال و ۲ماهس تاز ...

ببین اینجا گفتین تا قبل یکسالگی مامان، بابا، عمو میگفته

و الان 2سال و 2ماهشه، 

دقیقا الان دایره لغاتش چقدره چقدر پیشرف داشته؟ 

آخه نوشتین کلا  فراموش کرده درسته؟ 

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝