2777
2789
عنوان

کیا بالای 35 سال حامله شدن؟

354 بازدید | 26 پست

لطفا اگه خودتون هستید و بگید بچه چندوم هستید؟ 

دلیل سوالمم دکتر امروز تو برنامه طبیب بود که میگفت خانم زیر سی سال بچه دار بشن و نهایتش دیگه تا 32 سال و گرنه دیگه تخمدان ها از کار میفته

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون میخواید بار دار بشید ؟

نه من مجردم واسه آینده میپرسم تو برنامه هام

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

دوست مامان من تو سن ۵۰ سالگی باردار شد و بچشو سالم به دنیا آورد الان دخترش ۶ ماهشه اون وقت دختر همسایه بالاییمون بنده خدا ۲۹ سالشه ۷ساله هر کاری میکنن بچه دار نمیشن 

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام .
وا چه حرفیه من ۳۵ سالمه میخوام تازه اقدام کنم

خب من دارم میپرسم، امروز متخصص، اومده بود و یه چیزای میگفت و حتی گفت وقتی این حرف ها رو به خانم ها میگم ناراحت میشن

رو حرف چه کسایی هم حساب باز کردی اینا تمام زورشون رو دارن میزنن تا مردم رو بدبخت کنن

یعنی دروغ میگن دکترها؟