2777
2789

یه نوک قاشق مرباخوری پودر جینسینگ قرمز + زعفرون + زنجبیل+ یه تکه چوب دارچین+پودر هل+ نبات  

همه اینارو تو یه لیوان آب جوش دم کنید و بخورید یه شبه پریود میشید من چند ماهه از این روش استفاده میکنم راحت شدم دیگه 

اگه تنبلی تخمدان دارید استفاده کنید و دعام کنید 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رازیانه و نبات بخورین و برید پیاده روی

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
پودر چینسینگ قرمز رو از کجا بیاریم؟

عطاری جینسینگ خشک شده داره ، بخر بگو برات پودر کنه با بیار خونه خودت پودر کن راحته کاری نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه جواب بده دعات میکنممممجنسینگ قرمز از کجا بخرم

عطاری عزیزم ، بخر یا بگو خودش پودر کنه یا توخونه با میکسر پودر کن ، ببین عالیه این معجون دو شب بخور پریود شدی دعام کن ، فقط مراقب باش تو حاملگی استفاده نکنی چون زعفرون داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبین خیلی ممنون میشم جواب بدین توی یه تایپیک نوشته بودین مشخصات همسر آیندم توی دفتر می‌ ...

سلام عزیزم ممنون ، یک بار نوشتم اما هر شب قبل خواب با مدبتیشن تصور میکردم که کنار چنین شخصی با این مشخصات زندگی میکنم و حدود ۲۰تا ۳۰ روز این کار رو انجام بده جواب میگبری قطعا فقط ممکنه یکم زمان ببره اما قطعا اوکی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی قبل خواب دراز کشیدم تصور کنم ؟همون حالت آلفا؟

بله دقیقا حالت الفا ، گوشی اینا هم دستت نباشه و ذهن ذو کامل از هر فکر اضافه ای خالی کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810