2777
2789

پسر من ۱۸ ماهشه 

کلمه میگه کم میگه راه هم میره

از بعضی مکان ها میترسه(مثلا مطب ها و جاهای شبیه مطب)

بیشتر دلیل ترس هاش رو هم میدنم ار اول هم نبودن بعد یک اتفاق این ترسا بوجود اومدن

تماس چشمی داره میخنده با آدمایی که میشناسه ارتباط میگیره بال بال  نمیزنه موقع ذوق دست میزنه

لجباز هم هست .عاشق بالا پایین کردن پله و سرسره بازی و تاب هسنش

به نوز اینا هم حساس نیس ولی به بعضی صداها واکنش میده و گریه میکنه

الان دارم دیوونه میشم میگم نکنه اوتیسم باشه که کم کلمه میگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ۲سال باید ۵۰ تا کلمه بگن

پسرا کلا دیر حرف میزنن

چرا اسم رو بچتون میزارید

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

مامان بزرگم میگه داییت 4-5 سالش بود کامل تونست حرف بزنه🫠الانم یکی از بچه های فامیل نزدیک 6 سالشه اما هنوز داره کلمه کلمه حرف میزنه، پیش دکترم بردن گفتن ارثی درست میشه

....💖!

پسر منم دیر حرف اومد اینا علائم اوتیسم نیست، لطفاً برای چیز به این مهمی اینجا نظر نخواه ممکنه کسی اشتباه تشخیص بده خودت آشفته میشی، اگه میخوای مطمئن بشی به یه دکتر حاذق نشون بده نه هر دکتری ، بگرد یه جا خوب پیدا کن تا خیالت راحت بشه 

کی بهتون گفته اوتیسمه؟

اصلا چه علامت مشترکی با اوتیسم دیدین که شک کردین؟

من که چیز عجیبی تو حرفاتون ندیدم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️