2777
2789
عنوان

رنگ وسایل نوزاد پسر😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 81 پست
رژیم خاصی رو دنبال کردین برا نی نی گلتون؟؟؟ روز تخمکذاری اقدام داشتین؟؟

بله عزیزم

پیش ی ماما تحت نطر بودم از ایشون رژیم گرفتم.۴ماه رژیم بودم ماه ۵اقدام کردم

اونم فقط روز تخمک گذاری و بس. ماه اول باردار شدم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیم خاصی رو دنبال کردین برا نی نی گلتون؟؟؟ روز تخمکذاری اقدام داشتین؟؟

بله عزیزم

۴ماه رژیم از ی ماماوگرفتم. ماه ۵اقدام داشتم اونم فقط روز تخمک گذاری و بس

همون ماه باردار شدم  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
بله عزیزم۴ماه رژیم از ی ماماوگرفتم. ماه ۵اقدام داشتم اونم فقط روز تخمک گذاری و بسهمون ماه باردار شدم

مبارکه عزیزم سالم باشه نی نی قشنگتون.میشه منم راهنمایی کنید 

خیار و گوجه و مرغ رو کلا تعطیل کردین؟ روز تخمکذاری رو چطور پیدا کردین

مبارکه عزیزم سالم باشه نی نی قشنگتون.میشه منم راهنمایی کنید خیار و گوجه و مرغ رو کلا تعطیل کردین؟ رو ...

سلام.شرمنده ک دیر جواب دادم

چون کم‌میام نی نی سایت مشعول بچه داری ام. ان شالله قسمت شما  

خیار و کاهو کلا تعطیل. گوجه مخصوصا ابپز یا دمی گوجه اللته با برنج قهوه ای زیاد مصرف بشه. داخل برنجتون هم زیره بریزید خیلی خوبه

مرغ فقط و فقط سینه ک البته حالت جوجه ای و با زعفرون و ادویه گرم پخته شده باشه

بله عزیزم۴ماه رژیم از ی ماماوگرفتم. ماه ۵اقدام داشتم اونم فقط روز تخمک گذاری و بسهمون ماه باردار شدم

الهی سالم باشه نی نی قشنگتون.

تخمگذاری رو سونو رفتین روز دقیقشو فهمیدین یا کیت زدین؟؟؟

الهی سالم باشه نی نی قشنگتون.تخمگذاری رو سونو رفتین روز دقیقشو فهمیدین یا کیت زدین؟؟؟

سلامت باشی گلم

من از روز ۱۱ ی روز درمیون سونو دادم. فک کنم ۴بار رفتم. روزی ک قرار بود ازاد بشه جمعه افتاد ک همه جا بسته بود کیت زدم ۲تا خط پررنگ افتاد دکترم گفتم ۲۴ساعت اینده ازاد میشه. ما هم شنبه شب اقدام کردیم و بس. فولیکول من ب ۲۴ رسید ازاد شد. با سونو دقیق تر. برا همه یکی نیست