2777
2789
عنوان

تا حالا قضاوت شدین خیلی بده مگه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 38 پست

قضاوت قلب آدم رو به درد میاره اما زمانی که من ضعیف باشم متاسفانه قضاوت تو دنیای ما الان شده یه آداب فک میکنه اگه قضاوت نکنه بهش گیر میدن وقتی اینجوریه من خودمو قوی میکنم از کرونا که بدتر نیست من پذیرفتم آدمای جامعه ما بیمارن اطلاعات واگاهی ندارن وهمه اینها از سر نادانیه آدمای اینجوری رو بپذیر پذیرش که داشته باشی خیلی کارت راحته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ وقت رازتو به کسی نگو اسمش رو خودشه راز یکی ناخواسته ازروجهلش همینو میزنه تو سر ادم دشمن که جای خ ...

حرفت درسته

سعی میکنم مخفی کنم

که باعث قصاوت میشه

میدونی عزیزم من تا وقتی بابام نرفته بود زیر خاک خیلی بی قراری میکردم فقط میخواستم ببینمش ولی وقتی خا ...

خدا رحمتش کنه

اتفاقا شنیدم بی قراری باعث ناراحتی روح متوفی میشه

نباید زیاد بی تابی کرد

انقد توضیح دادم و نفهمیدن ،انقذ گریه کردم و تو خودم ریختم خودمو مریض کردم نهایتا ب این نتیجه رسیدم ک ...

منم خیلی توصیح دادم

حتی یکجا بهم فشار اومد جون بچمو قسم خوردم

بازم مسخرم کردن و با کنایه حرف زدن

باخودم نیگم کاشکی از بچم مایه نمیزاشتم

قضاوت قلب آدم رو به درد میاره اما زمانی که من ضعیف باشم متاسفانه قضاوت تو دنیای ما الان شده یه آداب ...

دارم سعی میکنم

باورش سخته برام

ولی باخودم میگم چاره نیست

زندگی همینه

دارم سعی میکنمباورش سخته برامولی باخودم میگم چاره نیستزندگی همینه

پذیرش داشته باش آدمای الان خیلی کم دارن منظورم آگاهی هست اصل رو ول کردن هرچی خرافاته قبول دارن این باعث میشه یه طرف لنگ بزنه ما آدما مثل دومینو هستیم زنجیر وار بهم وصلیم خودتو قوی کن کتاب بخون دنبال اگاهی باش 

پذیرش داشته باش آدمای الان خیلی کم دارن منظورم آگاهی هست اصل رو ول کردن هرچی خرافاته قبول دارن این ب ...

حرفاتون چقدر درسته

پدیرش شرایط و واقعیت قدم اول برای کمک به خودمه

ممنونم برای راهنماییت